Povezane vesti
Profesor Radonjić: Podrškom studentskoj listi do promene režima, odbrana izborne volje i na ulici
Glas Zaječara pre 5 sati
"Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Profesor Radonjić: Ko želi promenu sistema, da podrži studentsku listu
Radio 021 pre 4 sati
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je ključ za one koji stvarno žele promenu režima je da podrže studentsku listu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Jedna kolona, jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam… »
Profesor Radonjić: Podrškom studentskoj listi do promene režima, odbrana izborne volje i na ulici
N1 Info pre 5 sati
"Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Beta pre 6 sati
Danas pre 5 sati
„Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Serbian News Media pre 6 sati
„Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Nedeljnik pre 5 sati
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je u intervjuu za današnji list Nova da je „ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže studentsku listu“. „Dakle, jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija… »
Radio sto plus pre 5 sati
“Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Pravo u centar pre 6 sati
INTERVJU Ognjen Radonjić: Ko stvarno želi promenu režima, treba da podrži studentsku listu, jer dok nam je pištolj na…
Nova pre 7 sati
Oni koji stvarno žele da promene ovaj režim treba da podrže Studentsku listu, jer kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar taštine su suvišni, ocenjuje za Nova.rs… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 38 povezanih
Pavlović: „Ne dolazi u obzir da Nišlije ostanu bez letova“ – država reagovala, Er Srbija uvodi nove linije!
Glas juga pre 2 satajoš 26 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo, na snazi upozorenje RHMZ-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane