Povezane vesti
Ognjen Radonjić: Ko želi promenu sistema, da podrži studentsku listu
In medija pre 20 dana
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je ključ za one koji stvarno žele promenu režima je da podrže studentsku listu. –Jedna kolona, jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na… »
Profesor Radonjić: Podrškom studentskoj listi do promene režima, odbrana izborne volje i na ulici
Glas Zaječara pre 20 dana
"Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Profesor Radonjić: Ko želi promenu sistema, da podrži studentsku listu
Radio 021 pre 20 dana
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je ključ za one koji stvarno žele promenu režima je da podrže studentsku listu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Jedna kolona, jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam… »
Profesor Radonjić: Podrškom studentskoj listi do promene režima, odbrana izborne volje i na ulici
N1 Info pre 20 dana
"Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Beta pre 20 dana
Danas pre 20 dana
„Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Serbian News Media pre 20 dana
„Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Nedeljnik pre 20 dana
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je u intervjuu za današnji list Nova da je „ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže studentsku listu“. „Dakle, jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija… »
Radio sto plus pre 20 dana
“Mislim da je ključ da oni koji stvarno žele da promene ovaj da režim podrže Studentsku listu, dakle jedna kolona jer u trenutku kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar… »
Pravo u centar pre 20 dana
INTERVJU Ognjen Radonjić: Ko stvarno želi promenu režima, treba da podrži studentsku listu, jer dok nam je pištolj na…
Nova pre 20 dana
Oni koji stvarno žele da promene ovaj režim treba da podrže Studentsku listu, jer kad zemljom vlada mafija, kada nam je pištolj na slepočnici, a njihov prst na okidaču svaka ideološka rasprava ili pak vašar taštine su suvišni, ocenjuje za Nova.rs… »
Vesti dana »
Zelenski: Pripremamo se za nove razgovore sa SAD; raste broj žrtava u napadu na Kijevsku oblast
RTS pre 5 satijoš 47 povezanih
Ugašen požar u ataru sela Lukovo kod Vranja, evakuisano 14 osoba
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih