Povezane vesti
Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu podelili porodičan trenutak: Glumci u zagrljaju uživali pored plaže FOTO
Nova pre 26 dana
Poznati glumački par boravi u Hrvatskoj zbog jednog aktuelnog festivala, a slobodno vreme su iskoristili da uživaju pored Jadrana. Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu već nekoliko decenija su u skladnom braku, ali uprkos popularnosti koju imaju ovde, oni… »
Glumac (58) u braku sa 8 godina starijom koleginicom, a sad se skinuli na plaži: Ovakve ih nikada niste videli, Marija Karan…
Blic pre 26 dana
Nedavno je Snežana podelila emotivan selfi sa divlje plaže, što je izazvalo veliku pažnju jer retko izlažu svoj brak javnosti. Njihova ljubavna priča započela je devedesetih kroz zajednički rad na predstavi 'Zapali me', gde je Uliks odmah prihvatio ulogu… »
Važe za najlepši sprski glumački par, sad su se skinuli: Uliks sa 8 godina starijom suprugom uživa na plaži
Telegraf pre 26 dana
Mnogo je uspešnih brakova na našoj glumačkoj javnoj sceni, ali jedan par se u očima javnosti posebno izdvojio. Glumica Snežana Bogdanović zavolela je kolegu Uliksa Fehmiju sa kojim je izgradila odnos poverenja i ljubavi koji traje već tri decenije. Oni… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana
Matora ušla u Elitu 10, pa žestoko prozvala Anđelu Đuričić: "Širi a**s i pokazuje u kameru... Užas!"
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane