Povezane vesti
Čukarički se pojačao, na Brdo stigao iskusni vezista
Sport klub pre 6 sati
Dan posle meča u Lučanima Čukarički je angažovao još jedno pojačanje za novu sezonu, ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je Uroš Nikolić. Radi se o ofanzivnom vezisti, rođenom 14. decembra 1993. godine u Nišu, koji iza sebe ima i zavidnu inostranu… »
Uroš Nikolić stigao u Čukarički
B92 pre 10 sati
Srpski fudbaler Uroš Nikolić potpisao je za Čukarički, saopštio je beogradski klub. "Dan posle meča u Lučanima Čukarički je angažovao još jedno pojačanje za novu sezonu, ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je Uroš Nikolić. Radi se o ofanzivnom… »
Pojačavaju se Brđani: Nikolić novi fudbaler Čukaričkog
Večernje novosti pre 10 sati
Srpski fudbaler Uroš Nikolić potpisao je za Čukarički, saopštio je danas beogradski klub. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages "Dan posle meča u Lučanima Čukarički je angažovao još jedno pojačanje za novu sezonu, ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je… »
Uroš Nikolić novi igrač Čukaričkog
Serbian News Media pre 10 sati
Srpski fudbaler Uroš Nikolić novi je igrač Čukaričkog, preneo je danas beogradski klub. Nikolić, koji je rođen 14. decembra 1993. godine u Nišu, igra na poziciji ofanzivnog veziste i iza sebe ima bogato međunarodno iskustvo. Sa Čukaričkim je potpisao… »
Čukarički doveo šampiona Izraela – Nikolić godinu dana na Banovom brdu
RTS pre 12 sati
Srpski fudbaler Uroš Nikolić potpisao je za Čukarički, saopštio je beogradski klub. "Dan posle meča u Lučanima Čukarički je angažovao još jedno pojačanje za novu sezonu, ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je Uroš Nikolić. Radi se o ofanzivnom… »
Novi potpis na Banovom brdu: Uroš Nikolić stigao u Čukarički
Kurir pre 12 sati
Dan posle meča u Lučanima Čukarički je angažovao još jedno pojačanje za novu sezonu, ugovor sa klubom sa Banovog brda potpisao je Uroš Nikolić. Radi se o ofanzivnom vezisti, rođenom 14. decembra 1993. godine u Nišu, koji iza sebe ima i zavidnu inostranu… »
Uroš Nikolić potpisao: "Bilo je drugih ponuda, ali dao sam reč"
Mondo pre 12 sati
Doskorašnja "desetka" Vojvodine Uroš Nikolić (32) novi je igrač Čukaričkog. "Drago mi je da sam potpisao ugovor sa Čukaričkim, iako je bilo i drugih ponuda, ali sam dao reč direktoru i ispunio sam obećanje. Došao sam u odlično organizovan klub, sa željom… »
Uroš Nikolić posle četiri godine u Vojvodini, potpisao za Čukarički
Telegraf pre 12 sati
Nakon četiri godine u Vojvodini, ofanzivni vezista Uroš Nikolić napustio je Novi Sad na kraju sezone, a sada potpisao ugovorom sa Čukaričkim, objavio je klub sa Banovog brda. U saopštenju kluba se navodi da će imati pravo nastupa već u subotu u petom… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 2 satajoš 51 povezana
Čačak ograničava potrošnju vode: Zabranjeno zalivanje bašta, pranje automobila i punjenje bazena
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 23 povezane
Afrička kuga svinja: U Srbiji uginulo ili eutanazirano više od 36.000 grla
Naslovi.ai pre 8 satijoš 20 povezanih
(Foto; video) Jezivo se treslo u Kolumbiji! Svedoci: „Zgrada je podrhtavala, trajalo je veoma dugo“
Dnevnik pre 24 satajoš 75 povezanih