Повезане вести
Теа Таировић вратила „голубе“ у живот: Желела сам да нове генерације упознају ову прелепу песму (фото)
Вечерње новости пре 17 сати
МУЗИЧКА звезда Теа Таировић не престаје да изненађује публику, па је после неколико успешних обрада некадашњих великих хитова, међу којима су „Плакала бих и без суза“ и „Жао ми је, жао“, овог лета одлучила је да оживи још једну… »
Теа Таировић позвала певачицу која је годинама у медијској илегали, па повукла драстичан потез: "То би урадила свака велика…
Блиц пре 18 сати
За снимање спота носила је две провокативне комбинације, зелено-емерадну хаљину и златни сценски костим са ресама. Теа је обрадила хит песму 'Голубе' из 2001. године коју је оригинално извела Наташа Ђорђевић, а спот је снимљен… »
Теа Таировић оживела чувену песму из 2001. године: Спот снимила на броду у Црној Гори, усијале се мреже од коментара (ВИДЕО)…
Нова пре 20 сати
Музичка звезда одлучила је да своју публику обрадује песмом коју лично воли, а коју је написао легендарни композитор Пера Стокановић. Теа Таировић не престаје да изненађује публику! Након што је пре неколико година у свом руху… »
Теа Таировић оживела чувену песму "Голубе" из 2001. Наташе Ђорђевић! Спот снимила на броду у Црној Гори, усијале се мреже од…
Курир пре 20 сати
Теа Таировић не престаје да изненађује публику! Након што је пре неколико година у свом руху оживела некада велике хитове као што су "Плакала бих и без суза" и "Жао ми је, жао", овог лета одлучила је да сними песму "Голубе" коју… »
Вести дана »
Данас сунчано и веома топло, температура до 40 степени
Глас Западне Србије пре 47 минутајош 32 повезане
Од данас рестрикције воде у овом делу Србије: Суша и велика потрошња угрозиле стабилност система
НИН пре 48 минутајош 16 повезаних
Пожари у Делиблатској пешчари и код Краљева под контролом: "Нема угрожених насеља и становника"
Невсмакс Балканс пре 58 минутајош 19 повезаних
Катастрофа у Колумбији: Најмање 111 мртвих, за више од 2.700 људи се трага након разорног земљотреса
Нова пре 48 минутајош 31 повезана