Povezane vesti

Tea Tairović vratila „golube“ u život: Želela sam da nove generacije upoznaju ovu prelepu pesmu (foto)

Tea Tairović vratila „golube“ u život: Želela sam da nove generacije upoznaju ovu prelepu pesmu (foto)

Večernje novosti pre 22 dana
MUZIČKA zvezda Tea Tairović ne prestaje da iznenađuje publiku, pa je posle nekoliko uspešnih obrada nekadašnjih velikih hitova, među kojima su „Plakala bih i bez suza“ i „Žao mi je, žao“, ovog leta odlučila je da oživi još jednu pesmu koja je… »
Tea Tairović pozvala pevačicu koja je godinama u medijskoj ilegali, pa povukla drastičan potez: "To bi uradila svaka velika…

Tea Tairović pozvala pevačicu koja je godinama u medijskoj ilegali, pa povukla drastičan potez: "To bi uradila svaka velika…

Blic pre 22 dana
Za snimanje spota nosila je dve provokativne kombinacije, zeleno-emeradnu haljinu i zlatni scenski kostim sa resama. Tea je obradila hit pesmu 'Golube' iz 2001. godine koju je originalno izvela Nataša Đorđević, a spot je snimljen na brodu u Crnoj Gori… »
Tea Tairović oživela čuvenu pesmu "Golube" iz 2001. Nataše Đorđević! Spot snimila na brodu u Crnoj Gori, usijale se mreže od…

Tea Tairović oživela čuvenu pesmu "Golube" iz 2001. Nataše Đorđević! Spot snimila na brodu u Crnoj Gori, usijale se mreže od…

Kurir pre 22 dana
Tea Tairović ne prestaje da iznenađuje publiku! Nakon što je pre nekoliko godina u svom ruhu oživela nekada velike hitove kao što su "Plakala bih i bez suza" i "Žao mi je, žao", ovog leta odlučila je da snimi pesmu "Golube" koju je pre tačno 25 godina… »
Tea Tairović oživela čuvenu pesmu iz 2001. godine: Spot snimila na brodu u Crnoj Gori, usijale se mreže od komentara (VIDEO)…

Tea Tairović oživela čuvenu pesmu iz 2001. godine: Spot snimila na brodu u Crnoj Gori, usijale se mreže od komentara (VIDEO)…

Nova pre 22 dana
Muzička zvezda odlučila je da svoju publiku obraduje pesmom koju lično voli, a koju je napisao legendarni kompozitor Pera Stokanović. Tea Tairović ne prestaje da iznenađuje publiku! Nakon što je pre nekoliko godina u svom ruhu oživela nekada velike… »

Vesti dana »