Povezane vesti
"Muž mi je oslonac i velika podrška" Katarina Živković o ocu svog deteta kog krije od javnosti, spomenula i Milicu Todorović…
Blic pre 6 sati
Ona ističe veliku podršku supruga i sposobnost da predstavi svoje stare pesme u novom aranžmanu, što joj donosi profesionalno zadovoljstvo. Proslava drugog rođendana sina Stefana bila je veoma emotivna, a slavlje je uveličala njena bliska prijateljica… »
"Ja bez toga ne bih mogla" Katarina Živković iskreno o poslu i partneru: On mi je oslonac i najveća podrška
Kurir pre 5 sati
Katarina Živković govorila je o svom poslovnom, ali i privatnom životu. Pevačica je priznala da je zadovoljna sezonom i otkrila da joj je suprug najveća podrška u svemu. - Nikad više nastupa i nikad više posla. Mislim stvarno je sjajna sezona po meni… »
Kaća progovorila o partneru Stojketu i situaciji Milice Todorović: “On je bio pozvan, ali bila je sama”
Telegraf pre 6 sati
Atraktivna pevačica Katarina Živković već nedeljama unazad puni klubove širom crnogorskog primorja, a dok se pojedine njene kolege žale na ovogodišnju letnju sezonu, kod nje „nema zime“. Katarina je sada sumirala utiske o nastupima, otkrila detalje sa… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 48 povezanih
Čačak i Gornji Milanovac uvode restrikcije, zabranjeno zalivanje bašta i pranje ulica vodom iz vodovoda
RTS pre 1 satjoš 23 povezane
Afrička kuga svinja: U Srbiji uginulo ili eutanazirano više od 36.000 grla
Naslovi.ai pre 4 satijoš 20 povezanih