Povezane vesti
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedu i spas Srbije
Glas Zapadne Srbije 10.08.2026
Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo. Spomenik stoji. Truba se i dalje čuje… »
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedu i spas Srbije
Beta 10.08.2026
Autorski tekst Bogoljuba Karića Kada danas stanem pred spomenik srpskom trubaču u Guči, vratim se u 1998. godinu. Kao da je bilo juče. Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i… »
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedi i spas Srbije
Serbian News Media 10.08.2026
Autorski tekst Bogoljuba Karića Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo… »
Radio sto plus 10.08.2026
Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo. Spomenik stoji. Truba se i dalje čuje… »
Pravo u centar 10.08.2026
Autorski tekst Bogoljuba Karića Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo… »
Vesti dana »
Izabran predsednik Saveta REM-a: Evo ko će obavljati ovu funkciju
Mondo pre 6 minutajoš 30 povezanih
Aleksić: Narodni pokret Srbije povlači izbornu listu zarad referendumske atmosfere i jedinstva opozicije
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih
Gužve na šalterima Poštanske štedionice u Nišu zbog isplate pomoći od 6.000 dinara
Niške vesti pre 6 minutajoš 69 povezanih