Povezane vesti
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedu i spas Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo. Spomenik stoji. Truba se i dalje čuje… »
Beta pre 5 sati
Autorski tekst Bogoljuba Karića Kada danas stanem pred spomenik srpskom trubaču u Guči, vratim se u 1998. godinu. Kao da je bilo juče. Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i… »
Radio sto plus pre 5 sati
Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo. Spomenik stoji. Truba se i dalje čuje… »
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedi i spas Srbije
Serbian News Media pre 6 sati
Autorski tekst Bogoljuba Karića Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo… »
Radio sto plus pre 6 sati
Pravo u centar pre 6 sati
Autorski tekst Bogoljuba Karića Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 49 povezanih
Čačak ograničava potrošnju vode: Zabranjeno zalivanje bašta, pranje automobila i punjenje bazena
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 23 povezane
Afrička kuga svinja: U Srbiji uginulo ili eutanazirano više od 36.000 grla
Naslovi.ai pre 4 satijoš 20 povezanih