Povezane vesti
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedu i spas Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 21 dana
Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo. Spomenik stoji. Truba se i dalje čuje… »
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedu i spas Srbije
Beta pre 21 dana
Autorski tekst Bogoljuba Karića Kada danas stanem pred spomenik srpskom trubaču u Guči, vratim se u 1998. godinu. Kao da je bilo juče. Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i… »
Bogoljub Karić: Srpska truba je zov za pobedi i spas Srbije
Serbian News Media pre 21 dana
Autorski tekst Bogoljuba Karića Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo… »
Radio sto plus pre 21 dana
Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo. Spomenik stoji. Truba se i dalje čuje… »
Pravo u centar pre 21 dana
Autorski tekst Bogoljuba Karića Tada smo mi, braća Karić, podigli ovaj spomenik srpskom trubaču — u čast Solunaca, srpskih vojnika, naših predaka i svih onih generacija koje su svoj život ugradile u slobodu Srbije. Dvadeset osam godina je prošlo… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 71 povezana
SPS potvrdio isključenje Branka Ružića: Kontinuirano kršio Statut i naneo ogromnu političku štetu partiji
Glas Šumadije pre 1 satjoš 37 povezanih
Proglašeni dani žalosti zbog zločina u Danilovgradu: Hitno se oglasio premijer Crne Gore
Mondo pre 6 minutajoš 65 povezanih
Tužilaštvo: Saslušana trojica osumnjičenih za otmicu državljana Avganistana i Turske
N1 Info pre 4 satijoš 37 povezanih
MUP pojačava kontrole kod škola: Na meti prekoračenje brzine i nepropuštanje pešaka
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 49 povezanih