Povezane vesti
Seuta na nogama: Više od 10.000 ljudi protestovalo zbog migranata, traže strožu kontrolu granice
Telegraf pre 21 dana
Više hiljada stanovnika španske eksklave Seuta na severu Afrike protestovalo je zahtevajući veću pomoć centralne vlasti u Madridu i strožu kontrolu granice sa Marokom, nakon što je krajem jula u grad ušlo više od 70.000 migranata, od kojih se većina… »
"Sančez,: Ostavka!" Hiljade ljudi protestovalo u Seuti: Na mestu gde svakog časa preti nova invazija pročitan manifest…
Blic pre 21 dana
Više hiljada stanovnika Seute protestovalo je zbog migrantske krize i tražilo veću pomoć od Madrida i strožu kontrolu granice sa Marokom. Na protestu su učestvovali pripadnici svih verskih zajednica u Seuti, zahtevajući hitnu reakciju centralne vlasti i… »
Stanovnici Seute traže veću pomoć Madrida i strožu kontrolu granice
Politika pre 21 dana
Hiljade ljudi protestovalo u španskoj eksklavi nakon masovnog dolaska migranata uz zahtev da vlast pomogne lokalnim institucijama u rešavanju krize. Više hiljada stanovnika španske eksklave Seuta na severu Afrike protestovalo je zahtevajući veću pomoć… »
Seuta ponovo na nogama; "Ja sam Španac", "Sančez, ostavka..."
B92 pre 21 dana
Više hiljada stanovnika španske eksklave Seuta na severu Afrike protestovalo je zahtevajući veću pomoć centralne vlasti u Madridu i strožu kontrolu granice sa Marokom, nakon što je krajem jula u grad ušlo više od 70.000 migranata. "Seuta nije na prodaju… »
Vesti dana »
Vučić na sastanku Pokreta nesvrstanih: Mi smo na evropskom putu, ali vodimo suverenu spoljnu politiku
Danas pre 1 satjoš 41 povezana
Roditelji: Učenici Jovine masovno bojkotuju prvi dan škole, vidimo se ispred Mašinske
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 31 povezana
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 26 minutajoš 54 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz upozorenje RHMZ-a na rizik od požara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane