Povezane vesti
"Osetio sam hladan čelik metka u glavi", Bred Pit otkrio da je imao suicidalne misli posle rastanka od Anđeline: "Bol me je…
Kurir pre 22 dana
Bred Pit otkrio je da se osećao „suicidalno“ tokom jednog od najmračnijih perioda svog života, desetak godina nakon što se rastao od bivše supruge Anđeline Džoli i njihove dece. Šezdesetdvogodišnji glumac sa bivšom suprugom ima šestoro dece: Medoksa… »
Bred Pit priznao da ponovo pije: "Bio sam trezan sedam godina. I onda sam ponovo pokleknuo": Šokantna ispovest o suicidu i…
Blic pre 22 dana
Bred Pit je priznao da je prekinuo svoju sedmogodišnju trezvenost i ponovo počeo povremeno da pije vino. Razgovarao je o teškom periodu nakon razvoda od Anđeline Džoli, kada je čak imao suicidalne misli zbog porodičnih problema. Bred Pit je otkrio da je… »
Bret Pit zbog razvoda od Anđeline hteo da presudi sebi: Progovorio o paklu kroz koji je prošao sa glumicom
Mondo pre 22 dana
Bred Pit šokirao je javnost u iskrenom intervjuu za magazin Esquire, priznavši da je tokom teškog perioda nakon razvoda od Anđeline Džoli i porodičnih problema pomišljao na samoubistvo. - Nikada nisam bio sklon samoubistvu, osim u jednom kratkom periodu… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Raketni napadi, uzvratni udari i zastoj IAEA
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 59 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Komemorativne šetnje u Beogradu i Novom Sadu
BBC News pre 30 minutajoš 71 povezana
Cvejić (SRCE): Ulaskom nezavisnih kandidata u Savet REM-a ništa nije dobijeno
Beta pre 3 satajoš 37 povezanih
Tepić (SSP): Odgovorni za požare u Srbiji, funkcioneri SNS u Vojvodini kupuju stanove u Italiji
Beta pre 8 satijoš 5 povezanih
Makron pozvao na nove sankcije EU protiv Rusije posle pokušaja napada dronom u Lajpcigu
Serbian News Media pre 40 minutajoš 21 povezana