Povezane vesti
"Osetio sam hladan čelik metka u glavi", Bred Pit otkrio da je imao suicidalne misli posle rastanka od Anđeline: "Bol me je…
Kurir pre 1 dan
Bred Pit otkrio je da se osećao „suicidalno“ tokom jednog od najmračnijih perioda svog života, desetak godina nakon što se rastao od bivše supruge Anđeline Džoli i njihove dece. Šezdesetdvogodišnji glumac sa bivšom suprugom ima šestoro dece: Medoksa… »
Bred Pit priznao da ponovo pije: "Bio sam trezan sedam godina. I onda sam ponovo pokleknuo": Šokantna ispovest o suicidu i…
Blic pre 1 dan
Bred Pit je priznao da je prekinuo svoju sedmogodišnju trezvenost i ponovo počeo povremeno da pije vino. Razgovarao je o teškom periodu nakon razvoda od Anđeline Džoli, kada je čak imao suicidalne misli zbog porodičnih problema. Bred Pit je otkrio da je… »
Bret Pit zbog razvoda od Anđeline hteo da presudi sebi: Progovorio o paklu kroz koji je prošao sa glumicom
Mondo pre 1 dan
Bred Pit šokirao je javnost u iskrenom intervjuu za magazin Esquire, priznavši da je tokom teškog perioda nakon razvoda od Anđeline Džoli i porodičnih problema pomišljao na samoubistvo. - Nikada nisam bio sklon samoubistvu, osim u jednom kratkom periodu… »
Vesti dana »
Srpska lista tvrdi da je Kosovska policija upala u kuću Nenada Raškovića, tukla i tražila da prizna ratni zločin
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Čudo u Kolumbiji: Spasioci iz ruševina izvukli ženu koja je bila 30 sati zarobljena pod ruševinama! (video)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Astronomsko društvo Ruđer Bošković: U Srbiji sutra delimično pomračenje Sunca
Danas pre 7 satijoš 1 povezana