Povezane vesti
Ulazi u Elitu za pola miliona: Potvrđena još jedna učesnica nove sezone, Mitrović sprema ozbiljan haos
Mondo pre 6 sati
Rijaliti zvezda, Milena Kačavenda, boravak u spoljnom svetu iskoristila je da uživa sa prijateljima u Crnoj Gori. Boravila je Adi Bojani, ali i u Budvi, gde ju je, pre ukrcavanja na jahtu, srela ekipa domaćih medija.Tom prilikom je bez dlake na jeziku… »
"Ulazim u Elitu 10 za pola miliona" Milena Kačavenda o detaljima ugovora: Prozvala bivše cimere: "On ne sme..."
Telegraf pre 6 sati
Bivša učesnica "Zadruge 9 Elite" Milena Kačavenda boravak u spoljnom svetu iskoristila je da uživa sa prijateljima u Crnoj Gori. Boravila je Adi Bojani i bez dlake na jeziku komentarisala bivše cimere iz "Elite 9", ali i svoj privatni život. - Ja sam to… »
"Ulazim u elitu 10 za pola miliona" Milena Kačavenda otkrila detalje tajnog ugovora pa urnisala Janjuša i Durdžića: "Asmin ne…
Blic pre 7 sati
Milena Kačavenda uživa na crnogorskom primorju, komentarišući bivše cimere iz 'Zadruge 9 Elite' i svoj privatni život. Na pitanje o učešću u 'Eliti 10' bila je tajanstvena, ali je nagovestila moguć povratak u rijaliti. Bivša učesnica "Zadruge 9 Elite"… »
"Ulazim u elitu 10 za pola miliona", Milena Kačavenda bez dlake na jeziku, potkačila cimere: Može mi se
Kurir pre 7 sati
Nekadašnja učesnica "Elite 9", Milena Kačavenda po izlasku iz rijalitija uživa u toplim letnjim danima na crnogorskom primorju, ali je i rešila da progovori o mogućem ulasku u narednu sezonu, te se osvrnula na nekadašnje cimere. - Ja se ne odmaram, ja… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 3 satajoš 51 povezana
Čačak ograničava potrošnju vode: Zabranjeno zalivanje bašta, pranje automobila i punjenje bazena
Newsmax Balkans pre 9 satijoš 23 povezane
Afrička kuga svinja: U Srbiji uginulo ili eutanazirano više od 36.000 grla
Naslovi.ai pre 9 satijoš 20 povezanih
Udar od 7,4 stepena! Snažan zemljotres zatresao Kolumbiju. Tlo se žestoko ljuljalo, ima povređenih i ozbiljno oštećenih zgrada
Dnevnik pre 1 danjoš 75 povezanih