Povezane vesti

Pretučena Ava Karabatić: Primljena u urgentni, celo lice joj u masnicama

Pretučena Ava Karabatić: Primljena u urgentni, celo lice joj u masnicama

Mondo pre 12 sati
Starleta Ava Karabatić završila je u Urgentnom centru gde je zatražila pomoć lekara nakon što je pretrpela nasilje za koje je optužila verenika. Tim povodom se oglasila i za domaće medije. Kako tvrdi ovo nije prvi put kako doživljava nasilje u vezi. -… »
Ava Karabatić završila u Urgentnom: Tvrdi da ju je pretukao verenik: "Imam povrede glave, lice mi je u modricama"

Ava Karabatić završila u Urgentnom: Tvrdi da ju je pretukao verenik: "Imam povrede glave, lice mi je u modricama"

Blic pre 15 sati
Nedavno je izazvala pažnju javnosti kada je od pratilaca na društvenim mrežama tražila novac za operaciju povećanja grudi i putovanje na Maldive. Ava je iznela detalje odnosa sa verenikom i istakla da dugo trpi nasilje Starleta Ava Karabatić završila je… »
Ava Karabatić završila u Urgentnom: Tvrdi da ju je verenik pretukao. "Imam povrede glave, lice mi je..."

Ava Karabatić završila u Urgentnom: Tvrdi da ju je verenik pretukao. "Imam povrede glave, lice mi je..."

Telegraf pre 15 sati
Starleta Ava Karabatić završila je u Urgentnom centru gde je zatražila pomoć lekara nakon što je pretrpela nasilje za koje je optužila verenika. Ona se ovim povodom oglasila. Ava tvrdi da ovo nije prvi put kako doživljava nasilje u vezi. - Imam povrede… »
Ava Karabatić završila u Urgentnom! Tvrdi da ju je pretukao ovaj muškarac: "Imam povrede glave, lice mi je u modricama"

Ava Karabatić završila u Urgentnom! Tvrdi da ju je pretukao ovaj muškarac: "Imam povrede glave, lice mi je u modricama"

Kurir pre 15 sati
Starleta Ava Karabatić završila je u Urgentnom centru gde je zatražila pomoć lekara nakon što je pretrpela nasilje za koje je optužila verenika. Ona se ovim povodom oglasila. Ava tvrdi da ovo nije prvi put kako doživljava nasilje u vezi. - Imam povrede… »

Vesti dana »