Povezane vesti

"Biću voditelj Pinka" Bivši učesnik Elite otkrio detalje razgovora sa Milicom Mitrović: "Rekla mi je da sam odličan za to"

"Biću voditelj Pinka" Bivši učesnik Elite otkrio detalje razgovora sa Milicom Mitrović: "Rekla mi je da sam odličan za to"

Blic pre 5 sati
Tokom boravka u rijalitiju već je vodio neke programe i smatra da je bio uspešan u toj ulozi. Komentarisao je odnos Maje i Asmina, nazvavši Asmina 'čudovištem' zbog njegovog ponašanja Dača Virijević istakao se u Eliti 9 kao jedan od najboljih… »
Ivan Marinković razotkio bivše cimere do koske! Evo šta je sve rekao za Maju i Asmina, a tek za raskid Teodore i Bebice: To mi…

Ivan Marinković razotkio bivše cimere do koske! Evo šta je sve rekao za Maju i Asmina, a tek za raskid Teodore i Bebice: To mi…

Kurir pre 5 sati
Ivan Marinković otvoreno je govorio o brojnim aktuelnim temama koje su obeležile period nakon završetka " Elite 9". Marinković je, po svom prepoznatljivom stilu, bez dlake na jeziku komentarisao odnose bivših učesnika, njihove postupke nakon izlaska iz… »
"Biću voditelj Pinka" Bivši učesnik Elite 9 otkrio detalje razgovora sa Milicom Mitrović: "Rekla je da sam odličan"

"Biću voditelj Pinka" Bivši učesnik Elite 9 otkrio detalje razgovora sa Milicom Mitrović: "Rekla je da sam odličan"

Kurir pre 6 sati
Bivši učesnik i jedan od najzapaženijih komentatora rijalitija " Elita", Dačo Virijević, otvoreno je govorio o svojim daljim planovima u medijima, poređenju sa Markom Đedovićem, ali i detajlima prvog susreta sa produkcijom koji mu je promenio život. Iako… »
"Maja ispada budala, Asmin uživa" Ivan Marinković urnisao bivše cimere, nije poštedeo ni Bebicu i Teodoru: "Cilj mi je bio da…

"Maja ispada budala, Asmin uživa" Ivan Marinković urnisao bivše cimere, nije poštedeo ni Bebicu i Teodoru: "Cilj mi je bio da…

Blic pre 10 sati
Sumnja da Asmin namerno izaziva kontroverzne situacije i veruje da Maja ispada naivna. Priznao je da je svesno radio na razdvajanju Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice tokom prošle sezone, što smatra opravdanim. Bivši rijaliti učesnik Ivan… »

Vesti dana »