Povezane vesti
Prve fotografije brutalno pretučene Ave Karabatić Starleta iznela potresne detalje: Terao me je da se snimam protiv moje volje…
Kurir pre 13 sati
Nakon vesti da je starleta Ava Karabatić završila u Urgentnom centru, kada je potražila lekarsku pomoć zbog pretrpljenog nasilja za koje krivi bivšeg verenika, u javnost su izašle prve fotografije njenih povreda. Ava se sada oglasila saopštenjem u kom je… »
"Slomljena jagodična kost..." Ava Karabatić pokazala jezive modrice nakon što je optužila verenika za nasilje
Telegraf pre 13 sati
Rijaliti učesnica Ava Karabatić oglasila se nakon tvrdnji da ju je verenik pretukao. Ona je navela da već dugo prolazi torturu, te je podelila niz zastrašujućih detalja. - Upravo idem na policiju s hitne, uspela sam pobeći iz stana. Slomljena mi je… »
Objavila fotografije jezivih povreda: Ava Karabatić jedva izvukla živu glavu, verenika prijavila policiji
Mondo pre 13 sati
Ava Karabatić tvrdi da je pretučena od starne verenika, nakon čega je primljena u Urgentni centar. Nedugo zatim je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se nalaze vidljive povrede na njenom licu i glavi. Osim toga, u opisu fotografije… »
(Uznemirujuća slika) "Ne mogu nazad u državu, hrana mi je svedena na minimum" Ava Karabatić pokazala modrice nakon što je…
Blic pre 13 sati
Izjavila je da je ostala bez dokumenata, novca i podrške porodice, te da je izložena izolaciji i minimalnim uslovima za život. Nakon poslednjeg incidenta u kojem joj je slomljena jagodična kost, Ava se obratila policiji i zatražila medicinsku pomoć… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturom do 39 stepeni
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 37 povezanih
Razorni zemljotres u Kolumbiji: Više od 160 mrtvih i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 32 povezane