Povezane vesti
"Uzela sam novčanik i pobegla": Srpska pevačica ostavila milionera pred svadbu, dok je bio na poslu
Mondo pre 3 sata
PevačicaMirna Košanin svojevremeno je trebalo da se uda, a onda se, gotovo preko noći, predomislila. Pred samu svadbu je ostavila verenika i pobegla. Mirna je najpre objasnila kako je došlo do ljubavi sa milionerom: - Kolege su me pozvale da idemo u… »
"Uzela sam torbu i novčanik i pobegla" Naša pevačica ostavila multimilionera pred svadbu: Bilo je strašno kad drekne, uplašila…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Mirna Košanin bila je na korak do udaje, a onda je uradila nešto na šta bi se retko ko osmelio - pred svadbu je ostavila verenika i pobegla bez reči. Ona je o ljubavnom brodolomu jednom prilikom govorila. Mirna je najpre objasnila kako je došlo… »
"Pokupila sam novčanik i pobegla dok je na poslu" Naša pevačica ostavila milionera pred svadbu: "Uplašila sam se i rekla sebi…
Blic pre 6 sati
Mirna je imala ozbiljne zdravstvene probleme zbog estetske operacije i skoro ostala nepokretna, zbog čega više ne radi nikakve intervencije osim baby botoksa jednom godišnje. Partner je napustio dobro plaćen posao, posvetio se novom biznisu, postao… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturom do 39 stepeni
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 38 povezanih
Borba sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, najteže na Stolovima
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 29 povezanih
Razorni zemljotres u Kolumbiji: Više od 160 mrtvih i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 32 povezane
Važno obaveštenje za navijače! Zvezda pustila u prodaju karte za jug - poznata i cena!
Kurir pre 24 minutajoš 36 povezanih