Povezane vesti
"Stigao mi je USB Ane Nikolić, hajde da zajedno vidimo šta je tu" Sloba Radanović u jeku drame sa koleginicom i ženom…
Blic pre 2 sata
Sloba je izjavio da je bio besan zbog uvreda na račun svoje supruge i istakao da ovakvo ponašanje Ane Nikolić prevazilazi svaku meru. Sloba Radanović je odgovorio na situaciju na svoj način. Pevačica Ana Nikolić iznela je u javnost niz uvreda i optužbi… »
"Stigao mi je USB Ane Nikolić, hajde da vidimo šta je tu" Sloba Radanović u jeku drame objavio snimak, Jelena odmah reagovala…
Kurir pre 2 sata
Pevačica Ana Nikolić iznela je u javnost niz uvreda i optužbi na račun Jelene Radanović, supruge folkera Slobe Radanovića, o čemu se prethodnih dana naširoko priča. Sada se oglasio i Sloba, koji je kroz kratak video snimak ponovo spomenuo Anu, a njegova… »
Sloba prekinuo tišinu: Oglasio se i pomenuo skandal, pa šokirao sve: "Stigao mi je čuveni USB od Ane..."
Telegraf pre 2 sata
Sloba Radanović našao se u centru pažnje nakon što je njegova supruga Jelena dospela u javni sukob sa Anom Nikolić. Pevačica je u svojim obraćanjima pominjala navodni USB sa materijalom koji bi, kako je tvrdila, mogao da kompromituje Jelenu, što je… »
Sloba Radanović prekinuo tišinu: Nakon što je Ana progovorila o snimcima njegove žene, pevač poslao jasnu poruku
Kurir pre 6 sati
Ana Nikolić poslednjih dana u javnost iznosi iznenađujuće tvrdnje o Jeleni Radanović, nakon što su isplicvale glasovne poruke koje je pevačica uputila supruzi svog kolege Slobe Radanovića. Sloba i Jelena su već izneli svoju stranu priče, a potom je Ana… »
U jeku skandala sa suprugom, oglasio se Sloba Radanović, pa zaintrigirao: "Promenio bih naivno verovanje..."
Telegraf pre 6 sati
Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović ovih dana su u centru skandala zbog šok tvrdnji koje je na jelenin račun iznela pevačica Ana Nikolić. Sada se oglasio i pevač te je podelio objavu koja je mnoge zaintrigirala i zbog koje se svi pitaju… »
"Kod sebe bih promenio naivno verovanje da su svi dobri" Sloba zaintrigirao objavom nakon što je Ana Nikolić otkrila da…
Blic pre 8 sati
Sloba Radanović se direktno nije oglašavao o skandalu, ali je na društvenim mrežama nagovestio da mu je naivnost mana. Ana Nikolić je izjavila da neće deliti USB sa novinarima, već isključivo sa Slobom koji treba da odluči šta će dalje. Sloba Radanović i… »
"Rale brani Ani da nastupa jer se plaši Raste" Poznati voditelj izneo šokantne informacije u javnost: "Nije smela da dođe…
Blic pre 12 sati
Voditelj tvrdi da Ana navodno nije smela da dođe u Crnu Goru. Ističe da pevačici, sada već bivši partner, kompozitor Rale, brani da nastupa na primorju. Ana Nikolić podigla je juče ogromnu prašinu u javnosti šokantnim tvrdnjama da navodno poseduje USB sa… »
"Jedino što imamo su ljubav i mir" Ana Nikolić šalje Slobi dokaze protiv Jelene, a ona pokazala koliko joj muž veruje: Sve su…
Kurir pre 15 sati
Nakon što je Ana Nikolić rekla da Slobi Radanović šalje dokaze protiv njegove žene, javnost je počela da spekuliše o tome kakve ona fotografije poseduje i čime to preti Radanovićima. Međutim, Jelena se nakon toga oglasila i svojim odgovorom stavila tačku… »
„Jedino što imam…“: Jelena se oglasila posle Aninih pretnji da će Slobi poslati dokaze, evo koliko joj veruje
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Ana Nikolić javno je zapretila kolgi Slobi Radanoviću da će mu poslati, a onda i objaviti slike i poruke kojima će uništiti njegov brak sa Jelenom Radanović. Međutim, Jelena se nakon toga oglasila i svim zapušila usta. Ana Nikolić tvrdi da… »
"Jedino što imamo su ljubav i mir" Ana Nikolić šalje Slobi dokaze protiv Jelene, a ona pokazala koliko joj muž veruje: "Sve…
Blic pre 16 sati
U porukama, Ana je upućivala ozbiljne pretnje Jeleni zbog navodnih poruka Goranu Ratkoviću Raletu. Jelena je javno odbrusila na optužbe, ističući mir i ljubav u svojoj porodici. Nakon što je Ana Nikolić rekla da Slobi Radanović šalje dokaze protiv… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturom do 39 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 77 povezanih
Operativni tim: Aktivna 22 požara, u Peščari zahvaćeno 2.000 hektara, na Stolovima 200
Beta pre 2 satajoš 76 povezanih
Raste broj poginulih od zemljotresa u Kolumbiji, za hiljadama se traga
Nedeljnik pre 6 satijoš 53 povezane
Jeziva ispovest pretučenog Srbina kod Zubinog Potoka: "Zastrašivali su mi sina, ženu su mi maltretirali"
Mondo pre 6 minutajoš 22 povezane