Povezane vesti

"Ko na streljanju da sam bio, a tebe baš briga": Vučić posle "razgovora s narodom" u Novoj Varoši ponižavao predsednika Opštine…

"Ko na streljanju da sam bio, a tebe baš briga": Vučić posle "razgovora s narodom" u Novoj Varoši ponižavao predsednika Opštine…

Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovih dana obilazi jugozapad Srbije, a u Novoj Varoši imao je vrlo neprijatnu sitaciju kada ga je jedna građanka pitala zašto nije dobila posao koji joj je obećan za prikupljanje glasova za SNS. Nakon toga Vučić je javno… »
"Ako skupim određeni broj glasova, dobiću posao - a nisam": Pitanje za Vučića u Novoj Varoši

"Ako skupim određeni broj glasova, dobiću posao - a nisam": Pitanje za Vučića u Novoj Varoši

Glas Zaječara pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je, tokom obilaska Nove Varoši i razgovora sa građanima, jedno "nezgodno" pitanje. Naime, žena iz publike je pitala njega, ali i predsednika opštine Nova Varoš i direktora Srbijašuma zašto, nakon što je za… »
VIDEO Stanovnica Nove Varoši na skupu pitala Vučića: Zašto nisam dobila posao, a obezbedila sam glasove?

VIDEO Stanovnica Nove Varoši na skupu pitala Vučića: Zašto nisam dobila posao, a obezbedila sam glasove?

Radio 021 pre 11 sati
Stanovnica Nove Varoši obratila se predsedniku Aleksandru Vučiću tokom njegove posete tom gradu, tvrdeći da joj je još 2020. godine obećano zaposlenje ukoliko prikupi određeni broj glasova na parlamentarnim izborima. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »

Vesti dana »