Povezane vesti

Džabari Parker jednim savetom promenio život NBA košarkašu! Podelio je sa njim ove reči, a onda je prešao u Partizan...

Džabari Parker jednim savetom promenio život NBA košarkašu! Podelio je sa njim ove reči, a onda je prešao u Partizan...

Kurir pre 9 sati
Radi se o savetu koji mu se posebno urezao u sećanje. Džabari Parker i Jakučionis su delili svlačionicu u Barseloni. Amerikanac mu je tada preneo poruku koja je, kako sam Litvanac priznaje, ostala važan deo njegovog pogleda na život i košarku. "Od… »
Parker ne praktikuje savete koje deli drugima: "Rekao mi je da budem kao voda, da se uklopim u sve"

Parker ne praktikuje savete koje deli drugima: "Rekao mi je da budem kao voda, da se uklopim u sve"

Večernje novosti pre 11 sati
Kasparas Jakučionis prisetio se vremena provedenog u Barseloni i posebnog saveta koji je dobio od Džabarija Parkera. Mladi Litvanac smatra da mu je tadašnji saigrač uputio jednu od najvažnijih životnih poruka. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages „Džabari… »
"Od Džabarija Parkera samo dobio najbolji savet u životu": Šteta što se nije držao svojih reči u Partizanu, evo šta je…

"Od Džabarija Parkera samo dobio najbolji savet u životu": Šteta što se nije držao svojih reči u Partizanu, evo šta je…

Nova pre 11 sati
To je neki prošli Džabari Parker. Parker koji ne nosi cipele sa belim čarapama u stilu Majkl Džeksona, Parkera koji možda želi da obavlja svoje obaveze i Parkera kom se i dalje projektuje da bi mogao mnogo u NBA ligi. Košarkaš Milvoki Baksa Kasparas… »

Vesti dana »