Povezane vesti
Džabari Parker jednim savetom promenio život NBA košarkašu! Podelio je sa njim ove reči, a onda je prešao u Partizan...
Kurir pre 9 sati
Radi se o savetu koji mu se posebno urezao u sećanje. Džabari Parker i Jakučionis su delili svlačionicu u Barseloni. Amerikanac mu je tada preneo poruku koja je, kako sam Litvanac priznaje, ostala važan deo njegovog pogleda na život i košarku. "Od… »
Parker ne praktikuje savete koje deli drugima: "Rekao mi je da budem kao voda, da se uklopim u sve"
Večernje novosti pre 11 sati
Kasparas Jakučionis prisetio se vremena provedenog u Barseloni i posebnog saveta koji je dobio od Džabarija Parkera. Mladi Litvanac smatra da mu je tadašnji saigrač uputio jednu od najvažnijih životnih poruka. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages „Džabari… »
"Od Džabarija Parkera samo dobio najbolji savet u životu": Šteta što se nije držao svojih reči u Partizanu, evo šta je…
Nova pre 11 sati
To je neki prošli Džabari Parker. Parker koji ne nosi cipele sa belim čarapama u stilu Majkl Džeksona, Parkera koji možda želi da obavlja svoje obaveze i Parkera kom se i dalje projektuje da bi mogao mnogo u NBA ligi. Košarkaš Milvoki Baksa Kasparas… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturom do 39 stepeni
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 67 povezanih
Dačić: Situacija u Deliblatskoj peščari bolja, ali teren i vetar i dalje otežavaju gašenje
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih
Raste broj poginulih od zemljotresa u Kolumbiji, za hiljadama se traga
Beta pre 2 satajoš 53 povezane
Motociklista vozio u kontra-smeru auto-putem Subotica–Beograd i to bez vozačke dozvole
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 30 povezanih