Povezane vesti

Savet koji je Jovana Jeremić dobila od Milice Mitrović sada je otkrila svima: "Ja sam svoju decu svuda..."

Savet koji je Jovana Jeremić dobila od Milice Mitrović sada je otkrila svima: "Ja sam svoju decu svuda..."

Telegraf pre 1 sat
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je koji je savet dobila od Milice Mitrović, a tiče se vaspitanja njene ćerke Lee koju je dobila u braku sa Vojislavom Miloševićem. Naime, Jovana je zaintrigirala javnost kada se u programu uživo oprostila od gledala… »
Jovana Jeremić poslušala savet Milice Mitrović: Voditeljka otkrila šta joj je šefica rekla za ćerku Leu: "Da bude svetska žena"…

Jovana Jeremić poslušala savet Milice Mitrović: Voditeljka otkrila šta joj je šefica rekla za ćerku Leu: "Da bude svetska žena"…

Blic pre 1 sat
Jovana je spomenula i sudbinski susret sa Željkom Mitrovićem na Zemunskom keju koji joj je promenio život. Ispričala je da je bila u teškoj životnoj situaciji kada je dala otkaz i bila psihološki iscrpljena. Jovana Jeremić otkrila je koji je savet dobila… »
"Plačem, izrabljena i psihološki uništena": Jovana otkrila detalje susreta sa Željkom Mitrovićem nakon otkaza

"Plačem, izrabljena i psihološki uništena": Jovana otkrila detalje susreta sa Željkom Mitrovićem nakon otkaza

Telegraf pre 1 sat
Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je javnost kada se juče u programu uživo oprostila od gledalaca Pinka, a sada je gostujući na drugoj televiziji otkrila detalje susreta sa Željkom Mitrovićem. Naime, Jovana je otkrila da je privremeno nećemo gledati… »
"Ja mučenica, dala otkaz, izrabljena najstrašnije" Jovana Jeremić otkrila istinu o susretu sa Željkom Mitrovićem: "Znaćete…

"Ja mučenica, dala otkaz, izrabljena najstrašnije" Jovana Jeremić otkrila istinu o susretu sa Željkom Mitrovićem: "Znaćete…

Blic pre 2 sata
Ključni momenat bio je slučajni susret sa Željkom Mitrovićem na Zemunskom keju, što je promenilo njen profesionalni pravac. Naglasila je da mnogi detalji njene životne borbe tek treba da izađu na videlo kroz biografiju. Voditeljka Jovana Jeremić… »
OPROSTILA SE OD GLEDALACA PINKA, a sada se oglasila sa druge televizije: Jovana Jeremić pozirala u miniću, blista od sreće

OPROSTILA SE OD GLEDALACA PINKA, a sada se oglasila sa druge televizije: Jovana Jeremić pozirala u miniću, blista od sreće

Svet & Skandal pre 3 sata
Voditeljka Jovana Jeremić nakon što se oprostila od gledalaca Pink televizije, objavila je fotografiju iz studija druge televizije i zaintrigirala mnoge. Naime, Jovana Jeremić je juče saopštila odluku da je do 28. avgusta nećemo gledati na Pink TV, nakon… »
(Foto) Nakon što se oprostila od gledalaca Pinka, Jovana Jeremić se oglasila sa druge televizije: Pozirala u miniću, blista od…

(Foto) Nakon što se oprostila od gledalaca Pinka, Jovana Jeremić se oglasila sa druge televizije: Pozirala u miniću, blista od…

Blic pre 6 sati
Rekla je da pauza nije zbog odmora, već da ima važne obaveze koje mora da završi. Jovana je izrazila emociju prema svojim gledaocima i poručila da od septembra sprema najbolji program u Srbiji. Voditeljka Jovana Jeremić nakon što se oprostila od… »
Jovana Jeremić se oprostila od publike na Pinku, jutros se pojavila na drugoj televiziji: "Posle mnogo godina"

Jovana Jeremić se oprostila od publike na Pinku, jutros se pojavila na drugoj televiziji: "Posle mnogo godina"

Telegraf pre 5 sati
Voditeljka "Jutro sa dušom" na RTV Pinku, Jovana Jeremić, ovog ovikenda oprostila se od gledalaca i saopštila da je jedno vreme neće biti na malim ekranima. Odmah je počelo da se spekuliše šta se dogodilo, a i sama Jovana se sinoć oglasila i navela " da… »
"Sve ću vam reći kad za to dođe vreme", Jovana Jeremić napustila Jutarnji, a sad se oglasila i jedan detalj je svima zapao za…

"Sve ću vam reći kad za to dođe vreme", Jovana Jeremić napustila Jutarnji, a sad se oglasila i jedan detalj je svima zapao za…

Blic pre 7 sati
Naglasila je da razlog njenog odsustva nije godišnji odmor, već nešto važno što mora da završi. Detalje o svojim budućim planovima nije želela da otkrije, ali je najavila da sprema nešto novo i veliko. Voditeljka Jovana Jeremić zvanično se oprostila od… »
"Ne mogu sve da vam otkrijem": Nakon što se oprostila od publike na Pinku, Jovana Jeremić šokirala javnost!

"Ne mogu sve da vam otkrijem": Nakon što se oprostila od publike na Pinku, Jovana Jeremić šokirala javnost!

Telegraf pre 7 sati
Voditeljka "Jutro sa dušom" na RTV Pinku, Jovana Jeremić, ovog ovikenda oprostila se od gledalaca i saopštila da je jedno vreme neće biti na malim ekranima. Jovana je na ivici suza najavila da od praznika Velike gospojine započinje potpuno nova faza… »

Vesti dana »