Povezane vesti

Skup i šetnja "Mi i dalje stojimo" u četvrtak: Evo kuda će se ići

Skup i šetnja "Mi i dalje stojimo" u četvrtak: Evo kuda će se ići

Radio 021 pre 1 dan
Zborovi Novog Sada u četvrtak, 13. avgusta organizuju skup povodom obeležavanja godinu dana od sukoba građana i policije ispred prostorija SNS-a na Bulevaru oslobođenja. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Okupljanje je kod Banovine u 19 časova… »
Zborovi građana u četvrtak obeležavaju godišnjicu sukoba ispred prostorija SNS-a

Zborovi građana u četvrtak obeležavaju godišnjicu sukoba ispred prostorija SNS-a

NoviSad.com pre 11 sati
Novi Sad – Novosadski zborovi građana u četvrtak, 13. avgusta organizuju skup povodom obeležavanja godinu dana od sukoba između građana i studenata sa jedne strane i policije i pristalica SNS sa druge strane. Taj sukob dogodio se ispred prostorija SNS-a… »
Zborovi Novog Sada pozivaju građane na ulice: U četvrtak skup kod Banovine, pa šetnja kroz grad

Zborovi Novog Sada pozivaju građane na ulice: U četvrtak skup kod Banovine, pa šetnja kroz grad

Luftika pre 13 sati
Zborovi Novog Sada organizuju skup u četvrtak, 13. avgusta, kada će se okupiti ispred zgrade Banovine, a povodom obeležavanja godinu dana od sukoba građana i policije ispred prostorija SNS-a na Bulevaru 13. avgusta 2026. Planirana je šetnja do Ulice… »
Zborovi NS objavili program protesta “Mi i dalje stojimo”, okupljanje u četvrtak kod Banovine, a potom – “Marš istine”…

Zborovi NS objavili program protesta “Mi i dalje stojimo”, okupljanje u četvrtak kod Banovine, a potom – “Marš istine”…

Moj Novi Sad pre 16 sati
Zborovi građana Novog Sada objavili su program protesta koji će se održati u četvrtak i rutu “Marša istine” tj šetnje koja će uslediti nakon okupljanja. Građani su pozvani da u 19 časova dođu kod Izvršnog veća, odnosno zgrade Banovine i taj deo protesta… »

Vesti dana »