Povezane vesti

"Samo je otišao, bez objašnjenja - ostavio me je samu": Ana Ivanović otvorila dušu o bolnom trenutku

"Samo je otišao, bez objašnjenja - ostavio me je samu": Ana Ivanović otvorila dušu o bolnom trenutku

Nova pre 3 sata
Nekadašnja prva teniserka sveta i šampionka Rolan Garosa, Ana Ivanović, govorila je o izazovima, odricanjima i čestim promenama trenera tokom profesionalne karijere. Osvrnuvši se na konstataciju da su teniserke u javnosti često kritikovane zbog učestale… »
"Zabranio mi je da večeram sa porodicom! Dva puta me je napustio i otišao!" Ana Ivanović otvorila dušu kao nikada do sada: Oni…

"Zabranio mi je da večeram sa porodicom! Dva puta me je napustio i otišao!" Ana Ivanović otvorila dušu kao nikada do sada: Oni…

Kurir pre 8 sati
Nekadašnja prva teniserka sveta i šampionka Rolan Garosa, Ana Ivanović, ostavila je neizbrisiv trag u istoriji srpskog sporta. Međutim, njen put do samog vrha nije bio nimalo jednostavan. Pored velikih pobeda, karijeru su pratili iznenadni padovi… »
"Napustio me je i otišao": Ana Ivanović se slomila zbog ovoga, shvatila je da je ostala sama

"Napustio me je i otišao": Ana Ivanović se slomila zbog ovoga, shvatila je da je ostala sama

Mondo pre 9 sati
Ana Ivanović je osvojila Rolan Garos, bila prva na svetu i jedna je od najboljih srpskih teniserki svih vremena. Ali, nije karijera tekla kao med i mleko. Posebno kada se na sve to nadovežu i strah i neki problemi o kojima nije javno pričala. "Imala sam… »

Vesti dana »