Povezane vesti

Srpkinja koja je osvojila Holivud stiže u Sarajevo: Bojana Novaković na Film Festival donosi dva filma

Srpkinja koja je osvojila Holivud stiže u Sarajevo: Bojana Novaković na Film Festival donosi dva filma

Mondo pre 21 dana
Poznata glumica Bojana Novaković, koju publika pamti po ulogama u ostvarenjima "Love Me", "Ja, Tonja" i "Ptice grabljivice", na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu predstavlja se u novom svetlu. U Sarajevo stiže sa svojim rediteljskim prvencem… »
Bojana Novaković sa dva filma na Sarajevo Film Festivalu: Rediteljski debi i priča o aktivizmu

Bojana Novaković sa dva filma na Sarajevo Film Festivalu: Rediteljski debi i priča o aktivizmu

N1 Info pre 21 dana
Na Sarajevo Film Festivalu, koji se održava od 14. do 21. avgusta, biće prikazan film Bojane Novaković, koja na ovogodišnji festival dolazi sa svojim rediteljskim debijem, filmom "The Forbidden Aunt" ("Zabranjena tetka"), koji se takmiči u kategoriji… »
Bojana Novaković donosi dva filma na Sarajevo Film Festival 2026: Rediteljski debi i novo poglavlje u njenoj filmskoj karijeri

Bojana Novaković donosi dva filma na Sarajevo Film Festival 2026: Rediteljski debi i novo poglavlje u njenoj filmskoj karijeri

Nova pre 21 dana
Sarajevo Film Festival 2026. predstavlja prelomni trenutak u umetničkoj karijeri Bojane Novaković („Love Me“, „Ja, Tonja“, „Ptice grabljivice“), koja na ovogodišnji festival stiže sa svojim rediteljskim prvencem „The Forbidden Aunt“ („Zabranjena tetka“)… »

Vesti dana »