Povezane vesti

Komšije iz Kragujevca otvoreno o porodici Jelene Tomašević: "Pevačicina majka mi je spasila život..."

Komšije iz Kragujevca otvoreno o porodici Jelene Tomašević: "Pevačicina majka mi je spasila život..."

Nova pre 3 sata
Jelena Tomašević godinama živi u Beogradu, ali uvek s ponosom ističe da je njen rodni grad Kragujevac. Njena porodica i dalje živi tamo, u kući u kojoj je pop pevačica odrasla. Kako prenosi Kurir, toplina kojom odiše kuća Jelenine porodice oseti se… »
Rodna kuća Jelene Tomašević u Kragujevcu i dalje je dom njene porodice

Rodna kuća Jelene Tomašević u Kragujevcu i dalje je dom njene porodice

iKragujevac pre 6 sati
Jelena Tomašević već godinama živi u Beogradu, ali nikada nije krila koliko je vezana za Kragujevac, grad u kojem je odrasla i iz kojeg je ponela prve uspomene. U njenom rodnom gradu i danas živi porodica pevačice, u kući u kojoj je provela detinjstvo i… »
Rodna kuća Jelene Tomašević Komšije iz Kragujevca bez zadrške o Jeleni i njenoj porodici: Pevačicina majka mi je spasila…

Rodna kuća Jelene Tomašević Komšije iz Kragujevca bez zadrške o Jeleni i njenoj porodici: Pevačicina majka mi je spasila…

Kurir pre 8 sati
Jelena Tomašević godinama živi u Beogradu, ali uvek s ponosom ističe da je njen rodni grad Kragujevac. Njena porodica i dalje živi tamo, u kući u kojoj je pop pevačica odrasla. Ekipa Kurira jednom prilikom je posetila grad iz kojeg potiče pevačica, gde… »

Vesti dana »