Povezane vesti
"Ja sam samo bezopasna žena u malom kostimu koja peva vesele pesmice": Karleuša dala intervju hrvatskoj televiziji - ovakvu je…
Nova pre 9 sati
Pevačica Jelena Karleuša se oglasila nakon što je otkazan njen nastup u Vodicama u Hrvatskoj, koji je bio zakazan za 15. avgust. Nakon najave kluba Hacienda, koja je izazvala podeljene komentare, u raspravu se uključio i gradonačelnik Vodica Ante Cukrov… »
Nakon odluke da joj se zabrani koncert u Hrvatskoj: Oglasila se Jelena Karleuša i poslala brutalnu poruku Balkanu: Ponosna sam…
Kurir pre 14 sati
Koncert Jelene Karleuše, koji je bio zakazan za 15. avgust u klubu Hacienda u Vodicama, kako su potvrdili ogranizatori, otkazan je. Tim povodom se oglasila Jelena Karleuša, koja nije krila razočaranje, ali ni stav prema celokupnoj situaciji. - Kao neko… »
Vesti dana »
Hoće li nas veče osvežiti? U ovom delu Srbije su tokom noći mogući pljuskovi, evo šta predviđa RHMZ
Dnevnik pre 2 satajoš 77 povezanih
Borba sa požarima: 22 aktivna požara, najveći u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 76 povezanih
Razorni zemljotres u Kolumbiji: Više od 160 mrtvih i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 53 povezane
Prve reči pretučenog Srbina sa KiM: "Tukla su me tri policajca, vezali su me za drvo" VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 22 povezane