Povezane vesti

(Video) "Na moru sam, ali šumadijskom" Vučević posetio Raču i destileriju "Emperus": Probao šljivovicu, pa sve nasmejao…

(Video) "Na moru sam, ali šumadijskom" Vučević posetio Raču i destileriju "Emperus": Probao šljivovicu, pa sve nasmejao…

Blic pre 9 sati
Tokom posete, lider SNS je isprobao lokalnu šljivovicu Vučević je kroz humor i lični primer istakao značaj domaće proizvodnje i tradicije u Srbiji Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je danas Raču i destileriju… »
(Video) Na moru sam, ali ovom šumadijskom, a zbog frizure lako dobijem boju: Urnebesni video lidera SNS, Vučević se prihvatio…

(Video) Na moru sam, ali ovom šumadijskom, a zbog frizure lako dobijem boju: Urnebesni video lidera SNS, Vučević se prihvatio…

Dnevnik pre 10 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je danas Raču i destileriju "Emperus", gde je učestvovao i u branju šljiva. Na pitanje zar nije na more, lider SNS istakao je da jeste, ali na šumadijskom, te da se pridružio… »

Vesti dana »