Povezane vesti

Majka Darka Lazića smogla snage da se prvi put oglasi nakon tragedije: Potresnim rečima rasplakala javnost

Majka Darka Lazića smogla snage da se prvi put oglasi nakon tragedije: Potresnim rečima rasplakala javnost

Mondo pre 5 sati
Danas se navršilo tačno pet meseci od stravične saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio Dragan Lazić, rođeni brat poznatog pevača Darka Lazića. Njihova majka Branka Lazić je na svom Instagram profilu objavila je fotografiju pokojnog sina, uz… »
"Bato moj" Darko skrhan bolom: Oglasio se pet meseci od smrti svog brata, ne miri se sa njegovim gubitkom

"Bato moj" Darko skrhan bolom: Oglasio se pet meseci od smrti svog brata, ne miri se sa njegovim gubitkom

Telegraf pre 6 sati
Folker Darko Lazić oglasio se pet meseci nakon smrti brata Dragana koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći. Pet meseci nakon tragičnog gubitka sa kojim se porodica nije pomirila, Lazić se setio svoga brata te uspomenu na njega održava svakodnevno… »
Darko Lazić skrhan bolom: Pet meseci od tragične smrti njegovog brata, folker ne može da se oporavi od gubika: "Bato moj"

Darko Lazić skrhan bolom: Pet meseci od tragične smrti njegovog brata, folker ne može da se oporavi od gubika: "Bato moj"

Blic pre 6 sati
Darko je podelio emotivne fotografije i poruke posvećene bratu na društvenim mrežama. Darko je rekao da ima ožiljak koji nikada neće zarasti zbog smrti brata Folker Darko Lazić oglasio se pet meseci nakon smrti brata Dragana koji je život izgubio u… »
MOJE OČI SU IZUBILE SJAJ! Majka Darka Lazića se oglasila prvi put posle pogibije sina!

MOJE OČI SU IZUBILE SJAJ! Majka Darka Lazića se oglasila prvi put posle pogibije sina!

Svet & Skandal pre 6 sati
OGLASILA SE MAJKA DARKA LAZIĆA! Branka Lazić slomljena od tuge: Moje oči su izgubile sjaj Branka Lazić, majka poznatog pevača Darka Lazića, oglasila se na društvenim mrežama nakon pet meseci od tragičnog gubitka sina Dragana Lazića. Njene potresne reči i… »
Pet meseci od jezive tragedije: Branka Lazić slomljena od tuge, objavila sliku pokojnog sina Dragana: "Moje oči su izgubile…

Pet meseci od jezive tragedije: Branka Lazić slomljena od tuge, objavila sliku pokojnog sina Dragana: "Moje oči su izgubile…

Blic pre 12 sati
Majka Branka Lazić podelila je emotivnu poruku i fotografiju preminulog sina na Instagramu. Navršilo se pet meseci od saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Dragan Lazić, brat pevača Darka Lazića. Navršilo se tačno pet meseci od stravične saobraćajne… »
Majka Darka Lazića oglasila se 5 meseci nakon jezive tragedije: Bol za sinom ne prolazi, a reči kidaju dušu

Majka Darka Lazića oglasila se 5 meseci nakon jezive tragedije: Bol za sinom ne prolazi, a reči kidaju dušu

Mondo pre 11 sati
Prošlo je pet tužnih meseci od kako je u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubio Dragan Lazić, rođeni brat pevača Darka Lazića. Tim povodom, njihova majka Branka Lazićpodelila je na svom Instagram profilu emotivnu fotografiju svog pokojnog sina, uz… »
Oglasila se majka Darka Lazića: Branka Lazić slomljena od tuge: Moje oči su izgubile sjaj

Oglasila se majka Darka Lazića: Branka Lazić slomljena od tuge: Moje oči su izgubile sjaj

Kurir pre 12 sati
Branka Lazić pre tačno pet meseci ostala je bez svog drugog sina Dragana Lazića, koji je život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći. Bol za njenim sinom ne prolazi ni nakon pet meseci, a i nemoguće je da takav bol i tuga prođu. Branka se dugo nije… »
Pet meseci nakon gubitka sina, prvi put se oglasila majka Darka Lazića: "Kada su se tvoje oči zatvorile..."

Pet meseci nakon gubitka sina, prvi put se oglasila majka Darka Lazića: "Kada su se tvoje oči zatvorile..."

Telegraf pre 12 sati
Na tačno pet meseci od strašne tragedije u kojoj je brat Darka Lazića, Dragan, izgubio život, oglasila se prvi put njihova majka Branka Lazić. Naime, Branka je podelila na svom Instagram profilu emotivnu fotografiju svog pokojnog sina, uz reči koje… »

Vesti dana »