Povezane vesti

KREĆE HAOS! Maja i Asmin STIGLI U HRVATSKU pa se oglasili iz lux hotela!

KREĆE HAOS! Maja i Asmin STIGLI U HRVATSKU pa se oglasili iz lux hotela!

Svet & Skandal pre 1 sat
ASMIN I MAJA STIGLI U HRVATSKU Sprema se haos! Alibaba se oglasio iz luks hotela: „Moj manijak“ Nakon izuzetno turbulentnog perioda obeleženog žestokim svađama i ozbiljnim incidentima, Asmin Durdžić i Maja Marinković iznenadili su javnost odlukom da sve… »
Maja Marinković sa Asminom otišla u Hrvatsku! Ljubavni par nakon skandala pokazao idilične kadrove sa mora (foto)

Maja Marinković sa Asminom otišla u Hrvatsku! Ljubavni par nakon skandala pokazao idilične kadrove sa mora (foto)

Kurir pre 6 sati
Maja Marinković i Asmin Durdžić nakon skandala rešili su da spakuju kofere i odu u Hrvatsku. Ljubavni par je otišao na odmor, a tamo se nalazi i porodica Durdžić. Auto koji je nedavno razlupan nakon svađe, sređen je, te se Asmin pohvalio pratiocima… »
Asmin i Maja stigli u Hrvatsku, sprema se haos! Alibaba se oglasio iz luks hotela: "Moj manijak" (foto)

Asmin i Maja stigli u Hrvatsku, sprema se haos! Alibaba se oglasio iz luks hotela: "Moj manijak" (foto)

Blic pre 7 sati
Putovali su Asminovim luksuznim automobilom, iako ga je Maja nedavno demolirala u naletu besa. Asmin je na društvenim mrežama podelio snimke iz automobila, prikazujući nasmejanu Maju i šaljivu poruku. Nakon turbulentnog perioda obeleženog burnim svađama… »
Maja sa Asminom otišla u Hrvatsku: Spremna da se suoči sa njegovim roditeljima, sledi haos! "Moj manijak"

Maja sa Asminom otišla u Hrvatsku: Spremna da se suoči sa njegovim roditeljima, sledi haos! "Moj manijak"

Telegraf pre 8 sati
Nakon burnog perioda, svađa i nasilja, Asmin Durdžić spakovao je kofere i sa Majom Marinković otišao u Hrvatsku, kod roditelja. Njih dvoje spakovali su stvari u njegov besni auto, koji je Maja pre nedelju dana u naletu besa demolirala i pohvalili se da… »

Vesti dana »