Povezane vesti

Miloš Biković se javno obratio Novaku Đokoviću. Nakon susreta u Crnoj Gori objavio sliku sa njim: "Tvoja skromnost svedoči o…

Miloš Biković se javno obratio Novaku Đokoviću. Nakon susreta u Crnoj Gori objavio sliku sa njim: "Tvoja skromnost svedoči o…

Blic pre 9 sati
Prisustvovao je pozorišnoj predstavi Miloša Bikovića, a nakon toga su se zajedno fotografisali. Biković je na Instagramu pohvalio Đokovićevu skromnost i mudrost. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, već neko vreme boravi sa svojom porodicom na… »
"Tvoja skromnost svedoči o veličini": Biković podelio sliku sa Novakom, njegove reči morate da pročitate

"Tvoja skromnost svedoči o veličini": Biković podelio sliku sa Novakom, njegove reči morate da pročitate

Nova pre 10 sati
Srpski teniser Novak Đoković prisustvovao je pozorišnoj predstavi u kojoj glumi Miloš Biković, tokom boravka u Crnoj Gori uoči nastavka takmičarske sezone. Nakon susreta, Biković je na društvenim mrežama objavio zajedničku fotografiju uz poruku upućenu… »
Miloš Biković objavio sliku sa Novakom Đokovićem, našli se u Crnoj Gori: "Tvoja skromnost svedoči o..."

Miloš Biković objavio sliku sa Novakom Đokovićem, našli se u Crnoj Gori: "Tvoja skromnost svedoči o..."

Telegraf pre 10 sati
Novak Đoković provodi poslednje dane odmora na Balkanu, a iskoristio je to vreme da ode na predstavu u kojoj je igrao Miloš Biković, a srpski glumac je objavio fotografiju sa najboljim teniserom svih vremena uz prigodan opis. - Tvoja skromnost svedoči o… »
"Rekao mi je da sam jako hrabra" Crnogorska umetnica podelila sliku sa Đokovićem: Novak sa porodicom pratio njen vatreni…

"Rekao mi je da sam jako hrabra" Crnogorska umetnica podelila sliku sa Đokovićem: Novak sa porodicom pratio njen vatreni…

Blic pre 12 sati
Đoković je pohvalio Sonju za hrabrost i izuzetnu predstavu nakon performansa. Solfira je jedinstvena umetnica u Crnoj Gori, poznata po fire-show nastupima i spojem raznovrsnih muzičkih žanrova. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, provodi… »

Vesti dana »