Povezane vesti

Lebron nema sina, već bivšeg saigrača

Lebron nema sina, već bivšeg saigrača

B92 pre 8 sati
Lebron Džejms i njegov sin Broni više nisu saigrači nakon što je NBA legenda ovog leta prešla u Filadelfiju, a Džejms se na novu situaciju osvrnuo u svom stilu - kroz šalu koja je nasmejala javnost. Lebron Džejms u narednu sezonu ulazi u novom NBA… »
NBA liga priredila spektakl za Uskrs: Lebron protiv Lejkersa za istoriju, igraće i Nikola Jokić

NBA liga priredila spektakl za Uskrs: Lebron protiv Lejkersa za istoriju, igraće i Nikola Jokić

Telegraf pre 7 sati
Dugo se čekalo da NBA liga objavi raspored za narednu sezonu. Razlog tome verovatno je bilo i čekanje na to gde će Lebron Džejms nastaviti karijeru. Kako je sada potvrđeno da će igrati za Filadelfiju, NBA liga je priredila pravu poslasticu za katolički… »
"Imam sina od skoro 22 godine koji je sada moj bivši saigrač..." Lebron Džejms govorio o Broniju: To je urnebesno!

"Imam sina od skoro 22 godine koji je sada moj bivši saigrač..." Lebron Džejms govorio o Broniju: To je urnebesno!

Kurir pre 10 sati
Nakon što se ovog leta desio jedan od najvećih potresa u NBA ligi i pošto je Lebron Džejms potpisao za Filadelfiju, Broni Džejms više neće deliti istu svlačionicu sa njim. Četvorostruki šampion i najbolji strelac u istoriji lige prilagođava se novoj… »

Vesti dana »