Povezane vesti
Stojmenović (ZLF): Neophodna je komunikacija sa studentima, još je nemamo
Beta pre 6 sati
Poslanica Zeleno-levog fronta (ZLF) Natalija Stojmenović izjavila je danas, govoreći o odluci te stranke da podrži studentski pokret na izborima, da je neophodna komunikacija sa studentima, koju još uvek nemaju. "Ono što je mene brinulo i što me i… »
Serbian News Media pre 6 sati
„Ono što je mene brinulo i što me i dalje brine, to je što još nemamo komunikaciju sa njima. Znam da je ta komunikacija prosto neophodna kako bi se resursi iskoristili na najbolji mogući način“, rekla je Stojmenović za televiziju N1. Ocenila je da je to… »
Radio sto plus pre 6 sati
“Ono što je mene brinulo i što me i dalje brine, to je što još nemamo komunikaciju sa njima. Znam da je ta komunikacija prosto neophodna kako bi se resursi iskoristili na najbolji mogući način”, rekla je Stojmenović za televiziju N1. Ocenila je da je to… »
Pravo u centar pre 6 sati
„Ono što je mene brinulo i što me i dalje brine, to je što još nemamo komunikaciju sa njima. Znam da je ta komunikacija prosto neophodna kako bi se resursi iskoristili na najbolji mogući način“, rekla je Stojmenović za televiziju N1. Ocenila je da je to… »
Stojmenović: Imovina i zemljište Beograda su plen kriminalaca, neophodna je komunikacija sa studentima - koju još nemamo
N1 Info pre 7 sati
Državna revizorska institucija dala je negativno mišljenje na finansijske izveštaje Sekretarijata za imovinske i pravne poslove Grada Beograda. To je najteža ocena koju revizor može dati i znači da su nepravilnosti toliko ozbiljne da finansijski… »
Vesti dana »
Srpska lista tvrdi da je Kosovska policija upala u kuću Nenada Raškovića, tukla i tražila da prizna ratni zločin
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Čudo u Kolumbiji: Spasioci iz ruševina izvukli ženu koja je bila 30 sati zarobljena pod ruševinama! (video)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Astronomsko društvo Ruđer Bošković: U Srbiji sutra delimično pomračenje Sunca
Danas pre 7 satijoš 1 povezana