Povezane vesti
Pripadnici kosovske policije pretukli Nenada Raškovića kod Zubinog Potoka: Upali u kuću, maltretirali mi ženu i sina
RTS pre 1 dan
Prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici tzv. kosovske policije upali su u njegov porodični dom u selu Dren kod Zubinog Potoka, a nakon pretresa počeli da ga tuku po telu bez ikakvog razloga. Dr Goran Radojević rekao je da se pacijent nalazi u šok… »
(Video) Srbin ispričao kako ga je tukla tzv. Kosovska policija: "Vezali su me za drvo, tukli crevom i tražili pušku koju…
Dnevnik pre 1 dan
Nenad Rašković iz sela Dren brutalno je pretučen od strane pripadnika takozvane Kosovske policije, nakon čega je zbog teških telesnih povreda hitnu pomoć potražio u KBC Kosovska Mitrovica, gde je hospitalizovan u šok-sobi. Rašković je za Kosovo onlajn… »
Eljšani: Nemamo informacije da su kosovski policajci tukli bilo koga, inspektorat će proveriti
Insajder pre 1 sat
Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je večeras da kosovska policija za sada nema informacije da su njeni pripadnici danas tukli bilo koga tokom policijskih akcija na području Zubinog Potoka. Kosovska policija Foto… »
Srpska lista: Kosovska policija pretukla Nenada Raškovića kod Zubinog Potoka; Lekar: Njegovo stanje je stabilno
Insajder pre 1 sat
Kasno popodne u selu Dren, u opštini Zubin Potok, prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici kosovske policije upali su u njegov porodični dom, a nakon pretresa počeli da ga tuku po telu bez ikakvog razloga, saopšteno je večeras iz Srpske liste. Foto… »
(Foto, video) "Stavili su mi lisice, krpu na usta, vezali me za bukvu i tukli" Oglasio se Nenad kog je tzv. kosovska policija…
Blic pre 1 sat
Rašković je hospitalizovan u KBC Kosovska Mitrovica zbog teških povreda Tukli su me crevom i stavili mi krpu na usta, poručio je Rašković Nenad Rašković, kojeg je danas brutalno pretukla tzv. kosovska policija, izjavio je da su ga trojica izvukla iz… »
Zamenik komandira kosovske policije: Nemamo informacije da su policajci tukli bilo koga, inspektorat će proveriti
Nova pre 1 sat
Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je večeras da kosovska policija za sada nema informacije da su njeni pripadnici danas tukli bilo koga tokom policijskih akcija na području Zubinog Potoka. Stranka Srpska lista… »
"Tukli su me crevom i stavili mi krpu na usta": Srbin iz Drena opisao detalje brutalnog napada kosovske policije
Euronews pre 1 sat
Nenad Rašković, kojeg je danas brutalno pretukla Kosovska policija, izjavio je da su ga trojica izvukla iz njegove porodične kuće nakon čega su ga vezali za drvo i tukli ga tražeći da im da pušku koju, kako je rekao, nema. „Došli su danas trojica njih u… »
Tzv. kosovska policija brutalno prebila Srbina: Vezali ga za drvo i tukli crevom za vodu /foto/
Sputnik pre 2 sata
Kasno popodne u selu Dren, u opštini Zubin Potok, prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici takozvane. kosovske policije upali su u njegov porodični dom, a nakon pretresa počeli da ga tuku po telu bez ikakvog razloga, saopšteno je večeras iz Srpske… »
Jeziva ispovest pretučenog Srbina kod Zubinog Potoka: "Zastrašivali su mi sina, ženu su mi maltretirali"
Mondo pre 1 sat
Nenada Raškovića iz sela Dren kod Zubinog Potoka na Kosovu i Metohiji pretukli su pripadnici takozvane kosovske policije da bi priznao navodno počinjeni ratni zločin. Zbog toga se večeras hitno oglasila Srpska lista, a sada je on u izjavi za " Kosovo… »
Prve reči pretučenog Srbina sa KiM: "Tukla su me tri policajca, vezali su me za drvo" VIDEO
B92 pre 1 sat
Nenad Rašković, kojeg je danas brutalno pretukla tzv. kosovska policija, izjavio je za Kosovo onlajn da su ga trojica izvukla iz njegove porodične kuće nakon čega su ga vezali za drvo i tukli ga tražeći da im da pušku koju, kako je rekao, nema. "Došla su… »
Doktor o prebijenom muškracu u selu Dren kod Zubinog Potoka: Stabilno je, smešten u jedinici intenzivne nege
N1 Info pre 2 sata
Dr Goran Radojević iz mitrovičkom KBC-a je, govoreći o povredama Nenada Raškovića koji je, kako je navela Srpska lista, prebijen u selu Dren kod Zubinog Potoka, rekao da je on smešten u jedini intenzivne nege. On je naveo da je Rašković zadobio povrede… »
(Uznemirujuće fotografije) Odveli ga u šumu, vezali za drvo i brutalno tukli crevom za vodu! Jezivo nasilje tzv. kosovske…
Blic pre 2 sata
Rašković je spašen uz pomoć prijatelja i hospitalizovan zbog ozbiljnih povreda u KBC Kosovska Mitrovica Srpska lista najoštrije osuđuje navodno brutalno postupanje prema Nenadu Raškoviću i zahteva hitnu, nezavisnu i potpunu istragu Kasno popodne u selu… »
Srpska lista: Kosovska policija Srbina odvela u šumu, vezala za drvo i tukla crevom (foto)
Euronews pre 3 sata
Srpska lista saopštila je da su pripadnici kosovske policije u selu Dren, na području opštine Zubin Potok, navodno pretukli meštanina Nenada Raškovića, a potom ga odveli u šumu, vezali za drvo i zlostavljali. Kako se navodi u saopštenju, prema svedočenju… »
Srpska lista tvrdi da je građanina pretukla policija, Policija kaže da nemaju informacije
Slobodna Evropa pre 2 sata
Srpska lista je tvrdila da su pripadnici Kosovske policije fizički zlostavljali Srbina, Nenada Raškovića, u selu Dren u Zubinom Potoku. Prema navodima stranke, Rašković je rekao da je policija ušla u njegovu kuću popodne 11. avgusta i, nakon pretresa… »
Petković o napadu na Srbina kod Zubinog Potoka: "Rane ne mogu da prođu nekažnjeno, zahtevam međunarodnu reakciju"
Newsmax Balkans pre 2 sata
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da zahteva hitnu međunarodnu reakciju i istragu povodom napada na Nenada Raškovića iz Zubinog Potoka kog su, prema njegovom svedočenju, pretukli pripadnici Kosovske policije. Rašković je… »
Petković o prebijanju Nenada Raškovića: To je slika Kurtijeve “demokratije” i odnosa prema Srbima
Euronews pre 2 sata
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković najoštrije je večeras osudio poslednji slučaj zlostavljanja i prebijanja Srbina Nenada Raškovića iz sela Dren u Zubinom Potoku od strane tzv. kosovske policije. ''Ovo su slike Kurtijeve “demokratije” i odnosa… »
Srpska lista: Kosovska policija upala u kuću Nenada Raškovića, tukla ga, vezala za drvo i tražila da prizna ratni zločin FOTO…
Nova pre 3 sata
Pripadnici kosovske policije upali su kasno popodne u porodični dom Nenada Raškovića u selu Dren, u opštini Zubin Potok, a nakon pretresa počeli da ga tuku po telu bez ikakvog razloga, saopštila je Srpska lista. Prema njegovim rečima, nakon toga su ga… »
Srpska lista: Kosovska policija upala u kuću Nenada Raškovića, tukla ga, vezala za drvo i tražila da prizna ratni zločin (FOTO)…
N1 Info pre 3 sata
Srpska lista je saopštila da su u selu Dren, u opštini Zubin Potok, prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici Kosovske policije upali u njegov porodični dom, a nakon pretresa počeli da ga tuku po telu bez ikakvog razloga. Prema njegovim rečima… »
Srpska lista: Pripadnici kosovske policije pretukli Nenada Raškovića kod Zubinog Potoka
RTV pre 3 sata
ZUBIN POTOK - Prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici kosovske policije upali su u njegov porodični dom u selu Dren kod Zubinog Potoka, a nakon pretresa počeli da ga tuku po telu bez ikakvog razloga, saopštila je Srpska lista koja osuđuje ovaj… »
Srbin brutalno pretučen kod Zubinog Potoka: Tzv. kosovska policija tražila da prizna navodni ratni zločin
Mondo pre 3 sata
Srpska lista hitno se oglasila povodom brutalnog prebijanja Nenada Raškovića iz sela Dren kod Zubinog Potoka na Kosovu i Metohiji. On tvrdi da su ga pretukli pripadnici takozvane kosovske policije nakon pretresa porodične kuće kako bi priznao navodno… »
(Uznemirujuće fotografije) Tzv. kosovska policija pretukla Nenada Raškovića kod Zubinog Potoka: „Vezali su me za drvo i tukli…
Dnevnik pre 3 sata
Lid: Kasno popodne u selu Dren, u opštini Zubin Potok, prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici tzv. kosovske policije upali su u njegov porodični dom, a nakon pretresa počeli da ga tuku bez ikakvog razloga, saopštila je večeras Srpska lista. Prema… »
(Foto) Pretučen Srbin kod Zubinog Potoka: "Kosovska policija me je odvela u šumu, vezali su me za drvo i udarali crevom"
Newsmax Balkans pre 3 sata
Kasno popodne u selu Dren, u opštini Zubin Potok, prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici Kosovske policije upali su u njegov dom, a nakon pretresa počeli da ga tuku po telu bez, kako je istakao, ikakvog razloga, saopštila je Srpska lista. Prema… »
Petković: "Ovo su slike Kurtijeve 'demokratije' prema Srbima - modrice, podlivi i zversko zlostavljanje" FOTO
B92 pre 3 sata
Direktor Kanlcelarije Za Kosovo i Metohiju robjavio je fotografije Srbina Nenada Raškovića iz sela Dren u Zubinom Potoku kojeg je tzv. kosovska policija brutalno pretuklla. "Ovo su slike Kurtijeve 'demokratije' i odnosa prema Srbima – modrice, podlivi i… »
Jezivo nasilje: Tzv. kosovska policija pretukla Srbina; Hitno se oglasila Srpska lista FOTO
B92 pre 3 sata
Srpska lista se oglasila povodom brutalnog nasilja nad Srbinom iz sela Dren kod Zubinog Potoka, koji tvrdi da su ga pripadnici tzv. kosovske policije nakon pretresa porodične kuće odveli u šumu, vezali za drvo i tukli. Saopštenje prenosimo u celosti… »
Tzv. kosovska policija pretukla Nenada Raškovića
Politika pre 3 sata
Tražili da prizna da je za vreme rata počinio ratni zločin nad Albancima. Kasno popodne u selu Dren, u opštini Zubin Potok, prema svedočenju Nenada Raškovića, pripadnici tzv. kosovske policije upali su u njegov porodični dom, a nakon pretresa počeli da… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturom do 39 stepeni
Naslovi.ai pre 1 danjoš 79 povezanih
Borba sa požarima: 22 aktivna požara, najveći u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 76 povezanih
Razorni zemljotres u Kolumbiji: Više od 160 mrtvih i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 4 satijoš 53 povezane
Zamenik komandira kosovske policije: Nemamo informacije da su policajci tukli bilo koga, inspektorat će proveriti
Nova pre 1 satjoš 24 povezane