Повезане вести

Полицајци у Зубином Потоку претукли Србина и везали га за дрво

Полицајци у Зубином Потоку претукли Србина и везали га за дрво

Време пре 19 дана
Припадници Косовске полиције у селу Дрен код Зубиног Потока претукли су Ненада Рашковића, везали га за дрво и захтевали да призна да је током рата починио злочине над Албанцима. Након хоспитализације у Косовској Митровици послат… »
Узета изјава од Рашковића у болници, случај у надлежности Полицијског инспектората Косова

Узета изјава од Рашковића у болници, случај у надлежности Полицијског инспектората Косова

Н1 Инфо пре 20 дана
Косовска полиција и представник Полицијског инспектората Косова (ПИК) синоћ су у болници у Северној Митровици узели изјаву од Ненада Рашковића из Дрена, који тврди да га је један полицајац тукао током јучерашње полицијске… »
Косовска полиција узела изјаву од Рашковића, ПИК третира случај приоритетно

Косовска полиција узела изјаву од Рашковића, ПИК третира случај приоритетно

Данас пре 20 дана
Косовска полиција и представник Полицијског инспектората Косова (ПИК) синоћ су у болници у Северној Митровици узели изјаву од Ненада Рашковића из Дрена, који тврди да га је један полицајац тукао током јучерашње полицијске… »
Еулекс се огласио поводом напада на Ненада Рашковића: „Изузетно озбиљни наводи о злостављању, пратићемо случај“

Еулекс се огласио поводом напада на Ненада Рашковића: „Изузетно озбиљни наводи о злостављању, пратићемо случај“

Недељник пре 20 дана
„Са дубоком забринутошћу примили смо к знању изузетно озбиљне наводе о злостављању од стране Косовске полиције и, у складу са нашим мандатом, пажљиво ћемо пратити случај са надлежним органима“, навели су из Еулекса у писаном… »
"Репетирао је пиштољ, везали су ме за букву и тукли": Сведочење Ненада Рашковића из Дрена на Косову

"Репетирао је пиштољ, везали су ме за букву и тукли": Сведочење Ненада Рашковића из Дрена на Косову

Н1 Инфо пре 20 дана
Потресно сведочење из болничког кревета у Северној Митровици. „Ставили су ми лисице и одвели ме у шуму. Ту су ме оборили… везали ме за букву. Ту су ме тукли“, рекао је Ненад Рашковић из Дрена за Радио Контакт Плус о ономе што… »
Србин из Дрена након што га је косовска полиција претукла: „Упали су у у кућу и малтретирали ми жену и сина“

Србин из Дрена након што га је косовска полиција претукла: „Упали су у у кућу и малтретирали ми жену и сина“

Недељник пре 20 дана
„Ставили су ми лисице и одвели ме у шуму. Ту су ме оборили… везали ме за букву. Ту су ме тукли“, прича Ненад Рашковић, из села Дрен, за Радио Контакт Плус о ономе што тврди да му се догодило након данашњег претреса његове куће… »
Потресно сведочење Ненада Рашковића коме је косовска полиција упала у кућу: "Репетирао је пиштољ, па су ме везали за букву и…

Потресно сведочење Ненада Рашковића коме је косовска полиција упала у кућу: "Репетирао је пиштољ, па су ме везали за букву и…

Нова пре 20 дана
„Ставили су ми лисице и одвели ме у шуму. Ту су ме оборили… везали ме за букву. Ту су ме тукли“, рекао је Ненад Рашковић из Дријена за Радио Контакт Плус о ономе што тврди да му се догодило након претреса његове куће јуче. Навео… »
Има преломе 9 ребара и хематоме по глави: Директор КБЦ у Косовској Митровици о стању Рашковића, има тешке повреде, налази се…

Има преломе 9 ребара и хематоме по глави: Директор КБЦ у Косовској Митровици о стању Рашковића, има тешке повреде, налази се…

Блиц пре 20 дана
Према Рашковићевом сведочењу, полицајци су га тукли и у кући и у шуми, користећи црево за воду Косовска полиција негира да су њени припадници претукли било кога и најављује истрагу Директор Клиничко-болничког центра у… »
Косовска полиција претукла Србина, са тешким повредама је у шок соби: Канцеларија за КиМ тражи хитну реакцију

Косовска полиција претукла Србина, са тешким повредама је у шок соби: Канцеларија за КиМ тражи хитну реакцију

НИН пре 20 дана
Ненад Рашковић из села Дрен у општини Зубин Поток примљен је у КБЦ Косовска Митровица "због повреда задобијених у физичком нападу" од стране такозване косовске полиције, а тренутно се налази у шок соби, изјавио је данас доктор у… »
Тзв. косовска полиција брутално пребила Србина: Са тешким повредама смештен у шок собу /фото/

Тзв. косовска полиција брутално пребила Србина: Са тешким повредама смештен у шок собу /фото/

Спутник пре 20 дана
У селу Дрен, у општини Зубин Поток, према сведочењу Ненада Рашковиц́а, припадници такозване косовске полиције упали су у уторак поподне у његов породични дом, а након претреса почели да га туку по телу без икаквог разлога… »
Старовић: Пребијање Рашковића није изолован инцидент већ систематска репресија над Србима

Старовић: Пребијање Рашковића није изолован инцидент већ систематска репресија над Србима

Данас пре 20 дана
Министар за европске интеграције Србије Немања Старовић саопштио је да брутално пребијање Ненада Рашковића у Зубином Потоку није изоловани инцидет већ систематска репресија и застрашивање Срба на Косову и нагласио да… »
Српска листа: Косовска полиција претукла Србина, одведен у шуму и везан за дрво

Српска листа: Косовска полиција претукла Србина, одведен у шуму и везан за дрво

Радио 021 пре 20 дана
Припадници Косовске полиције упали су у породични дом и претукли Ненада Рашковића, у Зубином Потоку, саопштила је Српска листа. Додај 021.рс као главни извор на Гоогле-у. Након тога су га, како је саопштила Српска листа, одвели у… »
Ненад Рашковић, кога је претукла тзв. косовска полиција, налази се у шок-соби, тешко повређен

Ненад Рашковић, кога је претукла тзв. косовска полиција, налази се у шок-соби, тешко повређен

Еуроневс пре 20 дана
Ненад Рашковић из села Дрен у општини Зубин Поток примљен је у КБЦ Косовска Митровица "због повреда задобијених у физичком нападу" од стране такозване косовске полиције, а тренутно се налази у шок соби, изјавио је данас доктор у… »
Српска листа тврди да је Косовска полиција упала у кућу Ненада Рашковића, тукла и тражила да призна ратни злочин

Српска листа тврди да је Косовска полиција упала у кућу Ненада Рашковића, тукла и тражила да призна ратни злочин

Данас пре 20 дана
Српска листа је саопштила да су у селу Дрен, у општини Зубин Поток, према сведочењу Ненада Рашковића, припадници Косовске полиције упали у његов породични дом, а након претреса почели да га туку по телу без икаквог разлога… »
Ељшани: Немамо информације да су косовски полицајци тукли било кога, инспекторат ће проверити

Ељшани: Немамо информације да су косовски полицајци тукли било кога, инспекторат ће проверити

Данас пре 20 дана
Заменик командира косовске полиције за регион Север Ветон Ељшани изјавио је вечерас да косовска полиција за сада нема информације да су њени припадници данас тукли било кога током полицијских акција на подручју Зубиног Потока… »

Вести дана »