Povezane vesti
"Niko kao ja" Tramp se hvali da je najbolji predsednik SAD ikada
Večernje novosti pre 21 dana
AMERIČKI lider Donald Tramp nazvao je sebe najvažnijim predsednikom Sjedinjenih Država. Foto: Tanjug/AP Photo/Jacquelyn Martin „Predsednici koji nemaju značajan uticaj ne dobijaju pretnje. A mislim da sam možda najznačajniji predsednik. Niko nije uradio… »
Iran odbacio Trampove tvrdnje o potpunoj amerikčoj kontorli Ormuskog moreuza
Insajder pre 21 dana
Ormuski moreuz ostaje pod blokadom i neće biti ponovo otoren sve dok uslovi Irana ne budu prihvaćeni, saopštila je danas iranska Kancelarija za kontrolu Persijskog zaliva, reagujući na tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da Sjedinjene Američke… »
Izrael izveo vazdušni napad na severni deo Pojasa Gaze; Iran: Ormuski moreuz ostaje pod blokadom
RTS pre 21 dana
Izraelske snage izvele su vazdišni napad na severni deo Pojasa Gaze u kom je jedan Palestinac poginuo, a više je ranjeno. Ormuski moreuz ostaje pod blokadom i neće biti ponovo otoren sve dok uslovi Irana ne budu prihvaćeni, saopštila je iranska… »
Iran udario kontru Trampu: "Nije otvoren"
B92 pre 21 dana
Ormuski moreuz ostaje pod blokadom i neće biti ponovo otoren sve dok uslovi Irana ne budu prihvaćeni, saopštila je danas iranska Kancelarija za kontrolu Persijskog zaliva. Oni su reagovali na tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da Sjedinjene… »
"Neće biti otvoren" Iran žestoko odgovorio Trampu zbog Ormuskog moreuza
ORMUSKI moreuz ostaje pod blokadom i neće biti ponovo otoren sve dok uslovi Irana ne budu prihvaćeni, saopštila je danas iranska Kancelarija za kontrolu Persijskog zaliva, reagujući na tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da Sjedinjene Američke… »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Iran: Nema pregovora sa SAD o produženju prekida vatre; Izrael izveo vazdušni napad na severni deo…
RTV pre 21 dana
TEHERAN,TEL AVIV, VAŠINGTON - Izraelske snage izvele su vazdišni napad na severni deo Pojasa Gaze u kom je jedan Palestinac poginuo, a više je ranjeno. Napad je usledio nakon jednonedeljne obustave izraelskih vazdušnih udara na okupiranu palestinsku… »
Novi izraelski napad na Gazu: Poginuo jedan Palestinac, više ranjenih
Kurir pre 21 dana
Jedan Palestinac je poginuo, a više ih je ranjeno u izraelskom napadu na vozilo u Beit Lahiji, na severu Pojasa Gaze. Izraelska vojska tvrdi da je napad izveden zbog "bezbednosne pretnje". Jedan Palestinac poginuo je danas, a više ih je ranjeno u… »
Teheran postavio uslov Americi: Ormuški moreuz ostaje zatvoren
IndeksOnline pre 21 dana
Tenzije na Bliskom istoku dodatno su pojačane nakon novih poruka iz Teherana i napada na pomorski saobraćaj u strateški važnim moreuzima. Sekretar iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Mohsen Rezai poručio je da Iran neće ponovo otvoriti… »
Kontradiktorne tvrdnje o Ormuskom moreuzu! Tramp: Potpuno ga kontrolišemo! Iran: Brodovi koriste rutu koju mi odobrimo!
Kurir pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas da Sjedinjene Američki Države potpuno kontrolišu Ormuski moreuz. "SAD imaju potpunu kontrolu nad Ormuskim moreuzom. Mislim da ćemo je i zadržati! Svi našu pomorsku blokadu nazivaju ’čeličnim zidom’ i… »
Vazdušni napad na Gazu
Politika pre 21 dana
Jedan Palestinac poginuo, nekoliko je ranjeno u napadu na severni deo Pojasa Gaze. RAMALA – Jedan Palestinac poginuo je danas, a više ih je ranjeno u izraelskom napadu na severni deo Pojasa Gaze. Pozivajući se na medicinske izvore novinska agencija… »
Novi udar na Gazu: Ima poginulih i ranjenih
B92 pre 21 dana
Jedan Palestinac je poginuo, a više ih je ranjeno u izraelskom napadu na vozilo u Beit Lahiji, na severu Pojasa Gaze. Izraelska vojska tvrdi da je napad izveden zbog "bezbednosne pretnje". Jedan Palestinac poginuo je danas, a više ih je ranjeno u… »
Tramp ponovio da SAD potpuno kontrolišu Ormuski moreuz
RTV pre 21 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp ponovio je danas da Sjedinjene Američki Države potpuno kontrolišu Ormuski moreuz. "SAD imaju potpunu kontrolu nad Ormuskim moreuzom. Mislim da cemo je i zadržati! Svi našu pomorsku blokadu nazivaju čeličnim… »
Netanjahu odbacio Trampov plan za Gazu, ali Bela kuća veruje da je to samo predstava pred izbore
NIN pre 21 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu javno je odbacio najnoviji mirovni plan američkog predsednika Donalda Trampa za Gazu, ali u Beloj kući smatraju da taj potez ne mora da znači i kraj pregovora. Američka administracija, prema navodima zvaničnika… »
Bitka za ključne pomorske pravce: Ormuski moreuz zatvoren, smrtonosni napad Huta u Crvenom moru
NIN pre 21 dana
Sukobi na Bliskom istoku nastavljaju se na više frontova, dok su dva ključna pomorska pravca za svetsku trgovinu, Ormuski moreuz i Bab el-Mandeb, i dalje u središtu tenzija. Teheran poručuje da neće otvoriti Ormuski moreuz dok Sjedinjene Američke Države… »
Tramp tvrdi da SAD imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom: "Možda će oni nešto uraditi, a onda će biti razneseni!"
Blic pre 21 dana
Američka mornarica, prema Trampu, pretražila je moreuz i drži ga pod kontrolom, iako brodarski podaci to ne potvrđuju, navodi CNN Vašington i Teheran još nisu postigli dogovor o ponovnom otvaranju ovog ključnog plovnog puta Predsednik Sjedinjenih… »
Andrabi: Pakistan radi na tome da dovede SAD i Iran za pregovarački sto
RTV pre 21 dana
ISLAMABAD - Portparol pakistanskog Ministarstva spoljnih poslova Tahir Andrabi izjavio je danas da Pakistan radi na tome da dovede Sjedinjene Američke Države i Iran za pregovarački sto i spreči pokušaje podrivanja mirovnog procesa. Andrabi je na… »
Ništa od prekida vatre...
B92 pre 21 dana
Iran i SAD nisu razgovarali o produženju privremenog prekida vatre, jer Teheran smatra da sporazum nije ni stupio na snagu i da samim tim ne postoji period koji bi mogao da bude produžen, izjavio je danas visoki iranski zvaničnik za Rojters. Njegov… »
Teheran odbrušio Trampu: Nema pregovora o produženju primirja - Amerikanci prekršili dogovor
IRAN i Sjedinjene Američke Države nisu razgovarali o produženju privremenog prekida vatre, jer Teheran smatra da sporazum nije ni stupio na snagu i da samim tim ne postoji period koji bi mogao da bude produžen, izjavio je danas visoki iranski zvaničnik… »
Zlato jača dok tržište čeka podatke o inflaciji u SAD
Bloomberg Adria pre 22 dana
Zlato je u sredu poskupelo dok investitori procenjuju izglede za dogovor o ponovnom otvaranju Ormuskog moreuza i čekaju podatke o inflaciji u SAD, koji bi mogli da pruže nove naznake o daljem kretanju kamatnih stopa Feda. Cena zlata porasla je do 1,2… »
„Atlantik”: Amerika nije sigurna da može da odbrani baze od Irana
Politika pre 22 dana
Vašington priznaje ranjivost baza pred mogućim iranskim udarom. VAŠINGTON – Američki zvaničnici nisu sigurni da bi Sjedinjene Države mogle efikasno da zaštite svoje vojne baze i saveznike na Bliskom istoku ukoliko predsednik Donald Tramp naredi novi… »
Tramp: Iran nema kontrolu nad Ormuzom, mi je imamo
Insajder pre 22 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. Donald Tramp Foto: Tanjug/ AP Photo/ Jacquelyn Martin "Oni… »
Novi udar na svetsku trgovinu: Huti napali brod u Bab el Mandebu - kroz Ormuz prolazi tek šačica brodova
Večernje novosti pre 22 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da SAD imaju "potpunu kontrolu" nad Ormuskim moreuzom i poručio da će Iran "biti raznet" ukoliko pokuša da preduzme neki potez. Khaled ZIAD / AFP / Profimedia - Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu… »
Cena nafte raste peti dan zaredom, tržište prati razvoj situacije oko Ormuskog moreuza
RINA pre 22 dana
SVET - Cena sirove nafte porasla je danas ka 84 dolara po barelu, nastavljajući rast petu trgovinsku sesiju zaredom, dok investitori prate neizvesnost u vezi sa mogućim dogovorom Sjedinjenih Američkih Država i Irana i situacijom oko Ormuskog moreuza… »
Tramp: SAD ima kontrolu nad Ormuzom, Iran će biti raznesen ako proba to da promeni
Newsmax Balkans pre 22 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. "Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu. Mi ga… »
"Bićete razneseni..."
B92 pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da ce Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. "Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu. Mi ga posedujemo i u nekom trenutku… »
Tramp tvrdi da SAD potpuno kontrolišu Ormuski moreuz i postavlja nove uslove Iranu
Politika pre 22 dana
Zahteva odštetu i preti vojnim odgovorom. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. „Oni nemaju… »
Tramp: Možda sam najvažniji predsednik u istoriji Amerike
Politika pre 22 dana
Moja bezbednost je ugrožena, pretnje su brojne. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da sebe smatra možda najznačajnijim predsednikom u istoriji zemlje, navodeći da je tokom svog boravka na čelu SAD ostvario… »
Tramp ponovo žestoko zapretio zbog Ormuskog moreuza: "Iran će biti raznesen"
Telegraf pre 22 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. "Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu. Mi ga… »
"Mi posedujemo Ormuski moreuz", Tramp: Ako Teheran pokuša nešto, biće razneseni
Večernje novosti pre 22 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon - Oni nemaju kontrolu… »
Amerika i Iran su blizu neke vrste mirovnog sporazuma
Politika pre 22 dana
Signali u poslednja dva – tri dana ukazuju na to da smo blizu nekog vida sporazuma, kaže Kavadža Asif. Sjedinjene Američke Države i Iran su blizu postizanja nekog vida mirovnog sporazuma, izjavio je danas pakistanski ministar odbrane Kavadža Asif. On je… »
Vesti dana »
U subotu do 34 stepena u Novom Sadu, ostalih dana malo prijatnije
Radio 021 pre 38 minutajoš 24 povezane
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 14 povezanih
BIA negirala navode o prisluškivanju: Trivijalni senzacionalizam, interesi stranih službi stoje iza toga
Danas pre 8 minutajoš 14 povezanih
Međunarodna konferencija o retkim bolestima: Za pacijente potrebna brža dijagnoza, dostupnije lečenje i bolja podrška
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
Aleksandra Prijović u tajnosti krstila ćerku: Svi se pojavili u belom ispred Hrama Svetog Save, kum čuveni pevač
Mondo pre 8 minutajoš 17 povezanih