Povezane vesti

„Atlantik”: Amerika nije sigurna da može da odbrani baze od Irana

„Atlantik”: Amerika nije sigurna da može da odbrani baze od Irana

Politika pre 45 minuta
Vašington priznaje ranjivost baza pred mogućim iranskim udarom. VAŠINGTON – Američki zvaničnici nisu sigurni da bi Sjedinjene Države mogle efikasno da zaštite svoje vojne baze i saveznike na Bliskom istoku ukoliko predsednik Donald Tramp naredi novi… »
Tramp: Iran nema kontrolu nad Ormuzom, mi je imamo

Tramp: Iran nema kontrolu nad Ormuzom, mi je imamo

Insajder pre 1 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. Donald Tramp Foto: Tanjug/ AP Photo/ Jacquelyn Martin "Oni… »
Novi udar na svetsku trgovinu: Huti napali brod u Bab el Mandebu - kroz Ormuz prolazi tek šačica brodova

Novi udar na svetsku trgovinu: Huti napali brod u Bab el Mandebu - kroz Ormuz prolazi tek šačica brodova

Večernje novosti pre 1 sat
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da SAD imaju "potpunu kontrolu" nad Ormuskim moreuzom i poručio da će Iran "biti raznet" ukoliko pokuša da preduzme neki potez. Khaled ZIAD / AFP / Profimedia - Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu… »
Cena nafte raste peti dan zaredom, tržište prati razvoj situacije oko Ormuskog moreuza

Cena nafte raste peti dan zaredom, tržište prati razvoj situacije oko Ormuskog moreuza

RINA pre 2 sata
SVET - Cena sirove nafte porasla je danas ka 84 dolara po barelu, nastavljajući rast petu trgovinsku sesiju zaredom, dok investitori prate neizvesnost u vezi sa mogućim dogovorom Sjedinjenih Američkih Država i Irana i situacijom oko Ormuskog moreuza… »
uživo Bitka za ključne pomorske pravce: Ormuski moreuz zatvoren, smrtonosni napad Huta u Crvenom moru

uživo Bitka za ključne pomorske pravce: Ormuski moreuz zatvoren, smrtonosni napad Huta u Crvenom moru

NIN pre 3 sata
Sukobi na Bliskom istoku nastavljaju se na više frontova, dok su dva ključna pomorska pravca za svetsku trgovinu, Ormuski moreuz i Bab el-Mandeb, i dalje u središtu tenzija. Teheran poručuje da neće otvoriti Ormuski moreuz dok Sjedinjene Američke Države… »
Tramp: Imamo potpunu kontrolu nad Ormuzom; pogođeni kampovi kurdske opozicije kod Erbila u Iraku

Tramp: Imamo potpunu kontrolu nad Ormuzom; pogođeni kampovi kurdske opozicije kod Erbila u Iraku

RTS pre 3 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. Četiri drona pogodila su tri kampa iranske kurdske… »
Tramp: SAD ima kontrolu nad Ormuzom, Iran će biti raznesen ako proba to da promeni

Tramp: SAD ima kontrolu nad Ormuzom, Iran će biti raznesen ako proba to da promeni

Newsmax Balkans pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. "Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu. Mi ga… »
"Bićete razneseni..."

"Bićete razneseni..."

B92 pre 3 sata
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da ce Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. "Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu. Mi ga posedujemo i u nekom trenutku… »
Tramp tvrdi da SAD potpuno kontrolišu Ormuski moreuz i postavlja nove uslove Iranu

Tramp tvrdi da SAD potpuno kontrolišu Ormuski moreuz i postavlja nove uslove Iranu

Politika pre 3 sata
Zahteva odštetu i preti vojnim odgovorom. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. „Oni nemaju… »
Tramp ponovo žestoko zapretio zbog Ormuskog moreuza: "Iran će biti raznesen"

Tramp ponovo žestoko zapretio zbog Ormuskog moreuza: "Iran će biti raznesen"

Telegraf pre 3 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. "Oni nemaju kontrolu. Mi imamo potpunu kontrolu. Mi ga… »
"Mi posedujemo Ormuski moreuz", Tramp: Ako Teheran pokuša nešto, biće razneseni

"Mi posedujemo Ormuski moreuz", Tramp: Ako Teheran pokuša nešto, biće razneseni

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da SAD i dalje imaju kontrolu nad Ormuskim moreuzom i zapretio da će Iran "biti raznesen" ako Teheran pokuša da promeni situaciju. Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon - Oni nemaju kontrolu… »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Teheran: Prvo ispunjenje naših uslova pa otvaranje Ormuza; Huti: Napali smo saudijski brod sa vojnom…

BLISKOISTOČNI SUKOB - Teheran: Prvo ispunjenje naših uslova pa otvaranje Ormuza; Huti: Napali smo saudijski brod sa vojnom…

RTV pre 6 sati
TEHERAN,TEL AVIV, VAŠINGTON - Teheran poručuje da neće otvoriti Ormuski moreuz dok SAD ne ispune iranske uslove. Donald Tramp sumnja da bi Iran ispunio obaveze koje bi preuzeo eventualnim sporazumom, kažu izvori En-Bi-Si njuza u američkoj administraciji… »

Vesti dana »