Povezane vesti
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iran nema kontrolu nad Ormuzom, mi je imamo
Euronews pre 5 sati
Kriza na Bliskom istoku dobija novu dimenziju nakon tvrdnji da je Iran navodno planirao atentat na američkog predsednika Donalda Trampa. Prema pisanju „Vol strit džurnala“, Izrael je prošlog meseca upozorio SAD da Teheran planira napad na Trampov avion… »
Tramp o tajnom prelasku u kamion za ketering pa u vojni avion u Turskoj: Radim šta kaže Tajna služba
Sputnik pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je sledio uputstva američke Tajne službe kada je tajno promenio avion prošlog meseca pre poletanja iz Turske, gde je učestvovao na samitu NATO-a. "To zavisi samo od Tajne službe. Ja samo radim ono što bi oni… »
Iran imao lanser raketa blizu samita NATO, zato je Tramp "prokrijumčaren"? Kaže da je bio ugroženiji od novinara koji su…
Kurir pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp je potvrdio da je prošlog meseca, zbog moguće pretnje od iranskog napada, tajno prešao iz jednog u drugi avion kada je napuštao Ankaru nakon samita NATO u turskoj prestonici. - Sledim ono što Tajna služba i vojska kažu… »
Tramp progovorio o skrivanju u kamionu sa hranom: Razotkriveni detalji tajne operacije u Ankari i šok izjava: "Ako odem ja…
Blic pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sledio uputstva američke Tajne službe kada je tajno promenio avion prošlog meseca pre poletanja iz Turske, gde je učestvovao na samitu NATO-a. "To zavisi samo od Tajne službe. Ja samo radim ono što… »
Tramp o promeni aviona u Turskoj: Radim šta kaže Tajna služba, nisam previše pitao o tome
RTS pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je sledio uputstva američke Tajne službe kada je tajno promenio avion prošlog meseca pre poletanja iz Turske, gde je učestvovao na samitu NATO-a. "To zavisi samo od Tajne službe. Ja samo radim ono što bi oni… »
Tramp bio skriven u kamionu za ketering tokom tajne zamene aviona zbog iranske pretnje
BBC News pre 7 sati
'Tajna služba i vojska su tako hteli, moram da ih slušam', rekao je Tramp, potvrđujući pisanje američkih medija da je tajno bio prebačen u drugi avion kada je odlazio sa samita NATO-a u Turskoj. Američki predsednik Donald Tramp u tajnosti je zamenio… »
Tramp bio skriven u kamionu za ketering tokom tajne zamene aviona zbog iranske pretnje
Danas pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp u tajnosti je zamenio avione dok je odlazio sa samita NATO u Turskoj u julu iz bezbednosnih razloga zbog iranske pretnje. „Tajna služba i vojska su tako želeli, da budem u drugom avionu. Moram da uradim ono što kažu“… »
Južne vesti pre 7 sati
AFP via Getty Images Aerodromski kamioni za ketering pored starog predsedničkog aviona pred njegov odlazak iz Ankare Američki predsednik Donald Tramp u tajnosti je zamenio avione dok je odlazio sa samita NATO u Turskoj u julu iz bezbednosnih razloga zbog… »
Radio 021 pre 7 sati
'Tajna služba i vojska su tako hteli, moram da ih slušam', rekao je Tramp, potvrđujući pisanje američkih medija da je tajno bio prebačen u drugi avion kada je odlazio sa samita NATO-a u Turskoj. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. AFP via Getty… »
Tramp objasnio; Da, pobegao je
B92 pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je sledio uputstva američke Tajne službe kada je tajno promenio avion prošlog meseca pre poletanja iz Turske, gde je učestvovao na samitu NATO-a. "To zavisi samo od Tajne službe. Ja samo radim ono što… »
Oglasio se Tramp nakon pometnje oko promene aviona u Turskoj: "Pratim uputstva Tajne službe i vojske"
Telegraf pre 7 sati
Tramp se zbog iranske pretnje sa samita NATO u Turskoj vratio tajnim letom
Danas pre 15 sati
Zbog iranske pretnje atentatom, predsednik SAD Donald Tramp se sa samita saveza NATO u Turskoj prošlog meseca tajno vratio drugim vojnim avionom, dok je Bela kuća saopštila da je bio u predsedničkom avionu Er Fors Uan (Air Force One), piše list… »
Vesti dana »
Nizak nivo Dunava gasi nuklearku u Rumuniji, restrikcije vode u nekim gradovima u Srbiji
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane
Nenad Rašković zbog teških povreda prebačen u Urgentni centar u Beogradu
NIN pre 27 minutajoš 26 povezanih
Srbina pretučenog na KiM zbog težine povreda prevoze u Beograd na dalje lečenje
Sputnik pre 7 minutajoš 29 povezanih