Povezane vesti
Kačavenda legla ispred zgrade "Pinka" i bljuje vatru! Urnisala Vanju: "Očekujem da će mi biti vraćene pare", evo šta je donela…
Blic pre 15 sati
Prokomentarisala je putovanje Asmina i Maje, ali i Cecin koncert kom je prisustvovala na primorju. Podržava Daču kao voditelja televizije. Rijaliti učesnica Milena Kačavenda došla je na večerašnje snimanje emisije "Narod pita", pa je iznenadila sve zbog… »
„ODJAVILA SAM ASMINA SA MOJE ADRESE, ON JE LOŠ ČOVEK!“ Matora nikad brutalnije raskrinkala bivše cimere, pa otkrila planove za…
Svet & Skandal pre 21 sat
Jovana Tomić Matora, učesnica „Elite 9“, progovorila je pred kamerama o odnosu sa emotivnom partnerkom Draganom Stojančević. Dotakla se i nekadašnjih rijaliti cimera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, pa bez ustezanja otkrila šta misli o njima tik pred… »
"Želim da me Dragana veri, neću ja nju" Matora želi da obuče venčanicu, progovorila i o detetu! Evo šta je prepreka da postane…
Kurir pre 1 dan
Jovana Tomić Matora, učesnica "Elite 9", progovorila je pred našim kamerama o odnosu sa emotivnom partnerkom Draganom Stojančević. Dotakla se i nekadašnjih rijaliti cimera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, pa bez ustezanja rekla šta sad misli o njima pred… »
"Želim da me Dragana veri" Matora mašta o venčanju: Progovorila o detetu - ovo je prepreka da postane roditelj
Telegraf pre 1 dan
Jovana Tomić Matora, učesnica "Elite 9", progovorila je o emotivnom odnosu sa partnerkom Draganom Stojnčević. Matora se osvrnula i na svoje bivše cimere Aneli Ahmić i Asmina Durdžića te je bez ustezanja priznala šta misli o njima, neposredno pred… »
"Želim da me Dragana veri, neću ja nju": Matora hoće da nosi venčanicu! Progovorila o detetu, evo šta je prepreka da postane…
Blic pre 1 dan
Osvrnula se na rijaliti cimerku Aneli, rekavši da nema stida i da nije iskrena, dok je Asmina kritikovala zbog odnosa prema detetu. Najavila je da želi da postane roditelj, ali tek kad obezbedi sigurne prihode i dodala da neće više ulaziti u rijaliti ako… »
Vesti dana »
NBS donela odluku o kamatama: Inflacija pala više od očekivanja, evo šta sledi
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Temperaturni skok i prognoza: Leskovac najtopliji, za vikend ponovo vruće
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 34 povezane
Jokić sa novim automobilom došao na okupljanje reprezentacije: Pogledajte kakvu zver je dovezao u Beograd
Mondo pre 19 minutajoš 27 povezanih
Gradska čistoća sutra nastavlja akciju suzbijanja komaraca u Beogradu
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 48 povezanih