Povezane vesti

Kačavenda legla ispred zgrade "Pinka" i bljuje vatru! Urnisala Vanju: "Očekujem da će mi biti vraćene pare", evo šta je donela…

Kačavenda legla ispred zgrade "Pinka" i bljuje vatru! Urnisala Vanju: "Očekujem da će mi biti vraćene pare", evo šta je donela…

Blic pre 15 sati
Prokomentarisala je putovanje Asmina i Maje, ali i Cecin koncert kom je prisustvovala na primorju. Podržava Daču kao voditelja televizije. Rijaliti učesnica Milena Kačavenda došla je na večerašnje snimanje emisije "Narod pita", pa je iznenadila sve zbog… »
„ODJAVILA SAM ASMINA SA MOJE ADRESE, ON JE LOŠ ČOVEK!“ Matora nikad brutalnije raskrinkala bivše cimere, pa otkrila planove za…

„ODJAVILA SAM ASMINA SA MOJE ADRESE, ON JE LOŠ ČOVEK!“ Matora nikad brutalnije raskrinkala bivše cimere, pa otkrila planove za…

Svet & Skandal pre 21 sat
Jovana Tomić Matora, učesnica „Elite 9“, progovorila je pred kamerama o odnosu sa emotivnom partnerkom Draganom Stojančević. Dotakla se i nekadašnjih rijaliti cimera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, pa bez ustezanja otkrila šta misli o njima tik pred… »
"Želim da me Dragana veri, neću ja nju" Matora želi da obuče venčanicu, progovorila i o detetu! Evo šta je prepreka da postane…

"Želim da me Dragana veri, neću ja nju" Matora želi da obuče venčanicu, progovorila i o detetu! Evo šta je prepreka da postane…

Kurir pre 1 dan
Jovana Tomić Matora, učesnica "Elite 9", progovorila je pred našim kamerama o odnosu sa emotivnom partnerkom Draganom Stojančević. Dotakla se i nekadašnjih rijaliti cimera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, pa bez ustezanja rekla šta sad misli o njima pred… »
"Želim da me Dragana veri" Matora mašta o venčanju: Progovorila o detetu - ovo je prepreka da postane roditelj

"Želim da me Dragana veri" Matora mašta o venčanju: Progovorila o detetu - ovo je prepreka da postane roditelj

Telegraf pre 1 dan
Jovana Tomić Matora, učesnica "Elite 9", progovorila je o emotivnom odnosu sa partnerkom Draganom Stojnčević. Matora se osvrnula i na svoje bivše cimere Aneli Ahmić i Asmina Durdžića te je bez ustezanja priznala šta misli o njima, neposredno pred… »
"Želim da me Dragana veri, neću ja nju": Matora hoće da nosi venčanicu! Progovorila o detetu, evo šta je prepreka da postane…

"Želim da me Dragana veri, neću ja nju": Matora hoće da nosi venčanicu! Progovorila o detetu, evo šta je prepreka da postane…

Blic pre 1 dan
Osvrnula se na rijaliti cimerku Aneli, rekavši da nema stida i da nije iskrena, dok je Asmina kritikovala zbog odnosa prema detetu. Najavila je da želi da postane roditelj, ali tek kad obezbedi sigurne prihode i dodala da neće više ulaziti u rijaliti ako… »

Vesti dana »