Povezane vesti

Dragutin Topić postao hit zbog onoga što je rekao "sinu" pred zadnji skok u finalu: "Boli me k...c razumeš"

Dragutin Topić postao hit zbog onoga što je rekao "sinu" pred zadnji skok u finalu: "Boli me k...c razumeš"

Telegraf pre 1 dan
Luka Bošković predodređen za uspeh. Najveće otkrovenje 2026. godine u srpskoj atletici je mladi Luka Bošković, o čijem potencijalnu je njegov trener Dragutin Topić govorio i prethodnih godina. Dvadesetogodišnji skakač udalj je na Evropskom prvenstvu u… »
VIDEO Urnebesan savet Topića za Boškovića: Pred ključni skok opsovao i sve se čulo u prenosu uživo na RTS

VIDEO Urnebesan savet Topića za Boškovića: Pred ključni skok opsovao i sve se čulo u prenosu uživo na RTS

Nova pre 23 sata
Najveće otkrovenje srpske atletike u 2026. godini je mladi Luka Bošković, o čijem je ogromnom potencijalu njegov trener Dragutin Topić govorio još prethodnih godina. Dvadesetogodišnji skakač udalj zauzeo je u utorak peto mesto na Evropskom prvenstvu u… »
"Jako opako finale"

"Jako opako finale"

B92 pre 22 sata
Srpski atletičar Luka Bošković dumirao je utiske posle petog mesta osvojenog na EP u Birmingemu u skoku udalj. Luka Bošković ostavio je sjajan utisak u Birmingemu, gde je u kvalifikacijama skočio 8,33 metra, a u finalu Evropskog prvenstva zauzeo peto… »
Luka Bošković je peti u Evropi, narednih godina nas očekuje šou: "Sada znam da mogu sa najboljima"

Luka Bošković je peti u Evropi, narednih godina nas očekuje šou: "Sada znam da mogu sa najboljima"

Telegraf pre 23 sata
Srpski atletičar Luka Bošković zauzeo je peto mesto u finalu skoka udalj, te rezultatom od 8.08 metara stao uz, slobodno možemo reći, svetsku elitu u ovoj disciplini. Nije mala stvar na debiju kada su velika seniorska takmičenja u pitanju. Trener… »
Luka Bošković zauzeo peto mesto u finalu skoka udalj na Evropskom prvenstvu u Birmingemu

Luka Bošković zauzeo peto mesto u finalu skoka udalj na Evropskom prvenstvu u Birmingemu

Danas pre 1 dan
Srpski atletičar Luka Bošković zauzeo je peto mesto u finalu skoka udalj na Evropskom prvenstvu u Birmingemu. Bošković je došao do petog mesta skokom iz poslednje, šeste serije od 8,08 metara. U prvom pokušaju je skočio 7,91, pa 7,94, a onda su usledili… »

Vesti dana »