Povezane vesti
"Moj sin je mrtav otkako su mu ubijena deca i žena": Bolna ispovest dede Marka i Mašana koje je ubio Borilović
Mondo pre 1 sat
U krvavom piru Vuka Borilovića, koji je 12. avgusta 2022. godine na Cetinju trajao svega 45 minuta, ubijeno je desetoro, a ranjeno šestoro ljudi. Napad je počeo oko 15.30 časova u naselju Medovina, kada su u svom stanu stradali Borilovićevi podstanari –… »
"Čika Vučko, nemojte me ubiti, brata ste mi ubili." Jezivo sećanje na masakr koji je zavio Cetinje u crno: Ona sigurna zna…
Kurir pre 4 sati
Četiri godine prošle su od jednog od najtežih zločina koji je potresao Crnu Goru. Cetinje se 12. avgusta 2022. godine suočilo sa nezapamćenim zločinom kada je Vuk Borilović ubio desetoro ljudi, među kojima i dvoje dece, a šest osoba ranio. U krvavom piru… »
Četvrta godišnjica najvećeg masovnog ubistva u Crnoj Gori: zastave na Cetinju na pola koplja
Telegraf pre 6 sati
Na današnji dan 2022. godine u najvećem masovnom ubistvu u novojoj istoriji Crne Gore život je izgubilo 10 osoba, od čega dvoje dece, dok je šest građana ranjeno. Prestonica Cetinje saopštila je da su u znak sećanja na stradale u pucnjavi u tom gradu… »
Vuk Borilović u krvavom pohodu ubio 10 ljudi: Tokom masakra pominjao manastir, otkriveni teški propusti policije?!
Mondo pre 6 sati
Danas se navršavaju četiri godine od nezapamćene tragedije koja je pogodila Cetinje. Tog 12. avgusta 2022. godine Vuk Borilović (35) krenuo je u krvavi pohod u naselju Medovina, usmrtio 10 ljudi i ranio šestoro. Prve žrtve bili su njegovi podstanari… »
"Ja jedino grlim i ljubim vaš grob" Krici oca i bake Mašana (11) i Marka (7) odzvanjaju četiri godine: Vuk Borilović ih ubio…
Blic pre 9 sati
Miloš Martinović, suprug i otac nastradalih, javno izražava bol i kritikuje reakciju nadležnih tokom i nakon tragedije Porodice žrtava najviše pogađaju propusti policije i tužilaštva, jer smatraju da su mogli sprečiti deo stradanja Danas je tačno četiri… »
Vesti dana »
Nizak nivo Dunava gasi nuklearku u Rumuniji, restrikcije vode u nekim gradovima u Srbiji
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane
Uhapsena osumnjicena za prevare preko Instagrama u Pozarevcu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 28 povezanih
Pretučeni Srbin iz Drena na putu ka Kliničkom centru Srbije
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
Kakva je bezbednosna situacija na KiM: "Zabrinjava što KFOR tvrdi da je poboljšana, a incidenti ne prestaju"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane