Povezane vesti

"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti Srpkinju!" Potresna ispovest žene kojoj je Vuk Borilović ubio muža u masakru na…

"Ubio sam ti Mitra, neće on od tebe praviti Srpkinju!" Potresna ispovest žene kojoj je Vuk Borilović ubio muža u masakru na…

Kurir pre 20 dana
Cetinje se i dalje suočava sa posledicama jednog od najtežih zločina koji su pogodili Crnu Goru. Od krvavog pira Vuka Borilovića prošlo je četiri godine, ali sećanja na 12. avgust 2022. godine ne bledi. Borilović je tada u naselju Medovina na Cetinju… »
(Foto) Četiri godine od tragedije na Cetinju: Porodice traže odgovore, bol ne jenjava

(Foto) Četiri godine od tragedije na Cetinju: Porodice traže odgovore, bol ne jenjava

Newsmax Balkans pre 20 dana
U znak sećanja na žrtve masakra u cetinjskom naselju Medovina, građani su se okupili kod Lovćenske vile, odakle su nešto posle 15 časova u povorci krenuli ka mestu tragedije. Četiri godine nakon jednog od najtežih zločina u novijoj istoriji Cetinja, bol… »
"Cetinje posle svega više nije isti grad" 4 godine od nezapamćene tragedije u Crnoj Gori: Deset života ugašeno, porodice…

"Cetinje posle svega više nije isti grad" 4 godine od nezapamćene tragedije u Crnoj Gori: Deset života ugašeno, porodice…

Kurir pre 20 dana
Četiri godine prošle su od tragedije koja je 12. avgusta 2022. godine zavila Cetinje u crno. Vuk Borilović tada je u naselju Medovina ubio desetoro ljudi, među kojima i dvoje dece, dok je šest osoba ranjeno. U krvavom piru stradali su članovi porodice… »
"Moj sin je mrtav otkako su mu ubijena deca i žena": Bolna ispovest dede Marka i Mašana koje je ubio Borilović

"Moj sin je mrtav otkako su mu ubijena deca i žena": Bolna ispovest dede Marka i Mašana koje je ubio Borilović

Mondo pre 20 dana
U krvavom piru Vuka Borilovića, koji je 12. avgusta 2022. godine na Cetinju trajao svega 45 minuta, ubijeno je desetoro, a ranjeno šestoro ljudi. Napad je počeo oko 15.30 časova u naselju Medovina, kada su u svom stanu stradali Borilovićevi podstanari –… »
"Čika Vučko, nemojte me ubiti, brata ste mi ubili." Jezivo sećanje na masakr koji je zavio Cetinje u crno: Ona sigurna zna…

"Čika Vučko, nemojte me ubiti, brata ste mi ubili." Jezivo sećanje na masakr koji je zavio Cetinje u crno: Ona sigurna zna…

Kurir pre 20 dana
Četiri godine prošle su od jednog od najtežih zločina koji je potresao Crnu Goru. Cetinje se 12. avgusta 2022. godine suočilo sa nezapamćenim zločinom kada je Vuk Borilović ubio desetoro ljudi, među kojima i dvoje dece, a šest osoba ranio. U krvavom piru… »
Četvrta godišnjica najvećeg masovnog ubistva u Crnoj Gori: zastave na Cetinju na pola koplja

Četvrta godišnjica najvećeg masovnog ubistva u Crnoj Gori: zastave na Cetinju na pola koplja

Telegraf pre 20 dana
Na današnji dan 2022. godine u najvećem masovnom ubistvu u novojoj istoriji Crne Gore život je izgubilo 10 osoba, od čega dvoje dece, dok je šest građana ranjeno. Prestonica Cetinje saopštila je da su u znak sećanja na stradale u pucnjavi u tom gradu… »
Vuk Borilović u krvavom pohodu ubio 10 ljudi: Tokom masakra pominjao manastir, otkriveni teški propusti policije?!

Vuk Borilović u krvavom pohodu ubio 10 ljudi: Tokom masakra pominjao manastir, otkriveni teški propusti policije?!

Mondo pre 20 dana
Danas se navršavaju četiri godine od nezapamćene tragedije koja je pogodila Cetinje. Tog 12. avgusta 2022. godine Vuk Borilović (35) krenuo je u krvavi pohod u naselju Medovina, usmrtio 10 ljudi i ranio šestoro. Prve žrtve bili su njegovi podstanari… »
"Ja jedino grlim i ljubim vaš grob" Krici oca i bake Mašana (11) i Marka (7) odzvanjaju četiri godine: Vuk Borilović ih ubio…

"Ja jedino grlim i ljubim vaš grob" Krici oca i bake Mašana (11) i Marka (7) odzvanjaju četiri godine: Vuk Borilović ih ubio…

Blic pre 20 dana
Miloš Martinović, suprug i otac nastradalih, javno izražava bol i kritikuje reakciju nadležnih tokom i nakon tragedije Porodice žrtava najviše pogađaju propusti policije i tužilaštva, jer smatraju da su mogli sprečiti deo stradanja Danas je tačno četiri… »

Vesti dana »