Povezane vesti

Mašović zadovoljan dolaskom u Vojvodinu: "Nije bila teška odluka"

Mašović zadovoljan dolaskom u Vojvodinu: "Nije bila teška odluka"

B92 pre 5 sati
Novo pojačanje Vojvodine Erhan Mašović, nije krio zadovoljstvo po potpisu za „staru damu" iz Novog Sada. "Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško… »
Tu sam da pomognem Vojvodini da ostvarimo što bolje rezultate: Erhan Mašović ne krije zadovoljstvo po potpisu za "staru damu"…

Tu sam da pomognem Vojvodini da ostvarimo što bolje rezultate: Erhan Mašović ne krije zadovoljstvo po potpisu za "staru damu"…

Večernje novosti pre 7 sati
ERHAN Mašović, novo pojačanje FK Vojvodina, ne krije zadovljstvo posle potpisavanja za "staru damu" iz Novog Sada, ističući da ima poseban osećaj kada je reč o Vojvodini. FOTO: FK Vojvodina – Uzbuđen sam. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se… »
Mašović: Imam poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina

Mašović: Imam poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina

Radio sto plus pre 9 sati
“Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško doneti odluku da dođem. Vraćam se posle 10 godina u Srbiju i to je pravi izbor za moju karijeru”, rekao je… »
Mašović ne krije zadovoljstvo: Imam poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina

Mašović ne krije zadovoljstvo: Imam poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina

Kurir pre 10 sati
Novo pojačanje FK Vojvodina Erhan Mašović, nije krio zadovoljstvo po potpisu za "staru damu" iz Novog Sada. - Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško… »
Erhan Mašović: "Vojvodina ima potencijal za velike rezultate"

Erhan Mašović: "Vojvodina ima potencijal za velike rezultate"

Telegraf pre 9 sati
Novi fudbaler Vojvodine, povremeni reprezentativac Srbije Erhan Mašović u izjavi za zvanični sajt kluba nije krio oduševljene potpisom ugovora sa novosadskim klubom. – Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaј kada јe u pitanju Voјvodina. Čim smo ostvarili… »
Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina Erhan Mašović novo pojačanje: Jedva čekam da ostvarimo velike stvari

Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina Erhan Mašović novo pojačanje: Jedva čekam da ostvarimo velike stvari

Dnevnik pre 11 sati
Novo pojačanje FK Vojvodina Erhan Mašović, nije krio zadovoljstvo po potpisu za „staru damu“iz Novog Sada. – Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško… »

Vesti dana »