Povezane vesti
Mašović zadovoljan dolaskom u Vojvodinu: "Nije bila teška odluka"
B92 pre 24 dana
Novo pojačanje Vojvodine Erhan Mašović, nije krio zadovoljstvo po potpisu za „staru damu" iz Novog Sada. "Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško… »
Tu sam da pomognem Vojvodini da ostvarimo što bolje rezultate: Erhan Mašović ne krije zadovoljstvo po potpisu za "staru damu"…
Večernje novosti pre 24 dana
ERHAN Mašović, novo pojačanje FK Vojvodina, ne krije zadovljstvo posle potpisavanja za "staru damu" iz Novog Sada, ističući da ima poseban osećaj kada je reč o Vojvodini. FOTO: FK Vojvodina – Uzbuđen sam. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se… »
Mašović: Imam poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina
Radio sto plus pre 24 dana
“Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško doneti odluku da dođem. Vraćam se posle 10 godina u Srbiju i to je pravi izbor za moju karijeru”, rekao je… »
Mašović ne krije zadovoljstvo: Imam poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina
Kurir pre 24 dana
Novo pojačanje FK Vojvodina Erhan Mašović, nije krio zadovoljstvo po potpisu za "staru damu" iz Novog Sada. - Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško… »
Erhan Mašović: "Vojvodina ima potencijal za velike rezultate"
Telegraf pre 24 dana
Novi fudbaler Vojvodine, povremeni reprezentativac Srbije Erhan Mašović u izjavi za zvanični sajt kluba nije krio oduševljene potpisom ugovora sa novosadskim klubom. – Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaј kada јe u pitanju Voјvodina. Čim smo ostvarili… »
Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina Erhan Mašović novo pojačanje: Jedva čekam da ostvarimo velike stvari
Dnevnik pre 24 dana
Novo pojačanje FK Vojvodina Erhan Mašović, nije krio zadovoljstvo po potpisu za „staru damu“iz Novog Sada. – Uzbuđen sam. Imam neki poseban osećaj kada je u pitanju Vojvodina. Čim smo ostvarili prvi kontakt, nešto u meni se probudilo i nije bilo teško… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 1 povezana
Zastrašujuća tradicija za crno-bele pred 180. večiti derbi: Partizan nije pobedio Zvezdu baš dugo...
Kurir pre 11 minutajoš 5 povezanih
"Krišom sam potpisao ugovor" On se nije pojavljivao na snimanju profila: "Sve se desilo u poslednji čas"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana