Povezane vesti

Vojin Ćetković pokazao kako se opušta: Bez Slobode otišao na imanje gde imaju vikendicu, uživa na čamcu

Vojin Ćetković pokazao kako se opušta: Bez Slobode otišao na imanje gde imaju vikendicu, uživa na čamcu

Kurir pre 20 sati
Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već godinama žive u Beogradu. Ipak, svoj mir, kada su slobodni, vole da potraže u vikendici u mestu Čortanovci koje pripada Sremskom okrugu. Tamo Vojin gaji vinovu… »
Vojin Ćetković pokazao kako se opušta: Uživa na imanju u Čortanovcima bez Slobode, ovo je njegov omiljeni hobi

Vojin Ćetković pokazao kako se opušta: Uživa na imanju u Čortanovcima bez Slobode, ovo je njegov omiljeni hobi

Telegraf pre 24 sata
Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već godinama žive u Beogradu. Kada je glumački par željan malo mira i izolacije boravi u svojoj vikendici u Čortaovcima. Porodica na ovom imanju uzgaja i vinovu… »
Vojin Ćetković pokazao kako se opušta! Bez Slobode otišao na imanje gde imaju vikendicu, uživa na čamcu: "Moj Dunav"

Vojin Ćetković pokazao kako se opušta! Bez Slobode otišao na imanje gde imaju vikendicu, uživa na čamcu: "Moj Dunav"

Blic pre 24 sata
Vojin posebno uživa u prirodi, gde sam brine o vinovoj lozi i obrađuje imanje. Glumac je objavio slike sa broda na Dunavu, pokazujući kako peca i provodi slobodno vreme. Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin… »

Vesti dana »