Povezane vesti
Izmene u saobraćaju na Voždovcu do 21. avgusta: Evo kuda sada idu autobusi 26, 26N i 30 zbog radova u Zaplanjskoj
Kurir 12.08.2026
Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Peke Pavlovića i Zaplanjska, u periodu od 11. do 21. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. Radovi se izvode na kolovozu u ulicama… »
Šta se dešava u Crnotravskoj? Trole ne idu, a ovako će saobraćati autobusi
Telegraf 12.08.2026
Tokom izvođenja radova na rekonstrukciјi distributivne toplovodne mreže u ulici Crnotravska – faza 6, od sutra do 22. avgusta 2026. godine doći će do promena u radu liniјa јavnog prevoza. Radovi se izvode na kolovozu ulice Crnotravska u visini zone… »
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 8 minutajoš 101 povezana
Upravo je počelo, a evo koliko će trajati Meteorolog Todorović otkrio do kada će trajati Miholjsko leto i šta je njegov glavni karakter, a nije visoka temperatura
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih
Milivojević: Iza Studentske liste stoji većinska Srbija koja će razvlastiti mafiju
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Danas je Svetski dan srca - "Bolest srca može biti neprimetna: Uhvati ritam srca! Ne propusti ni jedan otkucaj!"
Plus online pre 2 satajoš 14 povezanih
„Tramp kažnjavanja izveštavanje koje mu se ne sviđa“: Tri medija u SAD traže pomoć saveznog suda
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih