Povezane vesti
Aleksandra Prijović se stalno ljuti na mene! Aco Pejović o odnosu sa Prijom, karijeri i ćerkinom dečku: „Neka ga dovede kući…
Svet & Skandal pre 17 sati
Aco Pejović je progovorio o privatnom životu, progovorio je o odrastanju svojih ćerki, nostalgiji koja ga lomi, ali i otkrio zbog čega se njegova kuma i muzička zvezda Aleksandra Prijović konstantno ljuti na njega. Iako je klub bio ispunjen do poslednjeg… »
"Što se manje viđamo, više se volimo": Aco Pejović iznenadio komentarom o odnosu sa Aleksandrom Prijović i Filipom…
Nova pre 21 sat
Folker Aco Pejović trenutno boravi u Crnoj Gori gde skoro svako veče puni diskoteke, klubove i trgove. Aco je otvoreno govorio o privatnom životu, te priznao da njegove ćerke retko posećuju klubove, pa čak ni njegove nastupe. Pevačeve naslednice leta… »
"Ona se stalno ljuti na mene, Filip je brat" Aco Pejović otvorio dušu o odnosu sa Prijom, karijeri i ćerkinom dečku: "Neka ga…
Blic pre 21 sat
Pevač je ponosan na svoje ćerke koje neguju prave vrednosti, vole umetnost i često putuju. Istakao je da mu je važno da upozna partnere svojih ćerki, ali nema problem sa njihovim izborom dokle god ih poštuju. U emotivnoj ispovesti za "Blic", Aco Pejović… »
"Prija se stalno ljuti na mene": Aco Pejović šokirao priznanjem o odnosu sa pevačicom i Filipom Živojinovićem
Mondo pre 21 sat
U emotivnoj ispovesti, Aco Pejović je progovorio o privatnom životu, progovorio je o odrastanju svojih ćerki, nostalgiji koja ga lomi, ali i otkrio zbog čega se njegova kuma i muzička zvezda Aleksandra Prijović konstantno ljuti na njega. Iako je klub bio… »
"Aleksandra je moja duša" Aco Pejović o odnosu sa Prijom: Pevač priznao zašto se kuma stalno ljuti na njega
Kurir pre 21 sat
Aco Pejović govorio je o privatnom životu, o odrastanju svojih ćerki, nostalgiji koja ga lomi, ali i otkrio zbog čega se njegova kuma Aleksandra Prijović konstantno ljuti na njega. Iako je klub bio ispunjen do poslednjeg mesta, Aco je ostao realan kada… »
Vesti dana »
Virus Zapadnog Nila otkriven na Čukarici, nastavljaju se tretmani
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano uz osveženje i mogućnost pljuskova
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 22 povezane
"Leđa Nenada Raškovića su lice Aljbina Kurtija": Vučić o prebijanju Raškovića: "Juče smo saznali da mu je još jedno rebro polomljeno" (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 15 povezanih
Vatra pretila kućama, 50 objekata bilo ugroženo! Borba trajala cele noći, meštani evakuisani u hotele, bez struje i vode - oglasio se urednik RTV Budva
Kurir pre 1 minutjoš 36 povezanih
23 godine od ubistva dece u Goraždevcu: Ubice nisu pronađene, istraga zatvorena bez osumnjičenih
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih