Povezane vesti

Aleksandra Prijović se stalno ljuti na mene! Aco Pejović o odnosu sa Prijom, karijeri i ćerkinom dečku: „Neka ga dovede kući…

Aleksandra Prijović se stalno ljuti na mene! Aco Pejović o odnosu sa Prijom, karijeri i ćerkinom dečku: „Neka ga dovede kući…

Svet & Skandal pre 17 sati
Aco Pejović je progovorio o privatnom životu, progovorio je o odrastanju svojih ćerki, nostalgiji koja ga lomi, ali i otkrio zbog čega se njegova kuma i muzička zvezda Aleksandra Prijović konstantno ljuti na njega. Iako je klub bio ispunjen do poslednjeg… »
"Što se manje viđamo, više se volimo": Aco Pejović iznenadio komentarom o odnosu sa Aleksandrom Prijović i Filipom…

"Što se manje viđamo, više se volimo": Aco Pejović iznenadio komentarom o odnosu sa Aleksandrom Prijović i Filipom…

Nova pre 21 sat
Folker Aco Pejović trenutno boravi u Crnoj Gori gde skoro svako veče puni diskoteke, klubove i trgove. Aco je otvoreno govorio o privatnom životu, te priznao da njegove ćerke retko posećuju klubove, pa čak ni njegove nastupe. Pevačeve naslednice leta… »
"Ona se stalno ljuti na mene, Filip je brat" Aco Pejović otvorio dušu o odnosu sa Prijom, karijeri i ćerkinom dečku: "Neka ga…

"Ona se stalno ljuti na mene, Filip je brat" Aco Pejović otvorio dušu o odnosu sa Prijom, karijeri i ćerkinom dečku: "Neka ga…

Blic pre 21 sat
Pevač je ponosan na svoje ćerke koje neguju prave vrednosti, vole umetnost i često putuju. Istakao je da mu je važno da upozna partnere svojih ćerki, ali nema problem sa njihovim izborom dokle god ih poštuju. U emotivnoj ispovesti za "Blic", Aco Pejović… »
"Prija se stalno ljuti na mene": Aco Pejović šokirao priznanjem o odnosu sa pevačicom i Filipom Živojinovićem

"Prija se stalno ljuti na mene": Aco Pejović šokirao priznanjem o odnosu sa pevačicom i Filipom Živojinovićem

Mondo pre 21 sat
U emotivnoj ispovesti, Aco Pejović je progovorio o privatnom životu, progovorio je o odrastanju svojih ćerki, nostalgiji koja ga lomi, ali i otkrio zbog čega se njegova kuma i muzička zvezda Aleksandra Prijović konstantno ljuti na njega. Iako je klub bio… »
"Aleksandra je moja duša" Aco Pejović o odnosu sa Prijom: Pevač priznao zašto se kuma stalno ljuti na njega

"Aleksandra je moja duša" Aco Pejović o odnosu sa Prijom: Pevač priznao zašto se kuma stalno ljuti na njega

Kurir pre 21 sat
Aco Pejović govorio je o privatnom životu, o odrastanju svojih ćerki, nostalgiji koja ga lomi, ali i otkrio zbog čega se njegova kuma Aleksandra Prijović konstantno ljuti na njega. Iako je klub bio ispunjen do poslednjeg mesta, Aco je ostao realan kada… »

Vesti dana »