Povezane vesti
Troškovi života u Crnoj Gori drastično porasli: Obezvredili rast primanja građana
B92 pre 24 dana
Troškovi života u Crnoj Gori su drastično porasli i značajno su obezvredili porast primanja građana, saopštio je poslanik tamošnjeg Evropskog saveza Boris Mugoša. Mugoša je na platformi Iks napisao da kratkoročni efekti administrativnih mera povećanja… »
Građani u Crne Gore u istorijskom dugu: Sve više se oslanjaju na banke za svakodnevne troškove
Telegraf pre 24 dana
Troškovi života u Crnoj Gori su drastično porasli i značajno su obezvredili porast primanja građana, saopštio je poslanik Evropskog saveza Boris Mugoša. Mugoša na je na platformi Iks napisao da kratkoročni efekti administrativnih mera povećanja neto… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 1 povezana
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
"Milica me je tužila i tražila mi 250.000" Terza otkrio zbog čega je sa bivšom završio na sudu: "U javnosti priča jednu priču, a sa mnom se stalno čuje" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Putinov pomoćnik: Kušneru i Vitkofu pokazani stvarni uspesi ruske vojske na frontu
Politika pre 3 satajoš 2 povezane