Povezane vesti

Reči Lea Mesija posvećene čoveku kojem je čovečanstvo zahvalno

Reči Lea Mesija posvećene čoveku kojem je čovečanstvo zahvalno

Sport klub pre 18 sati
Horhe Orasio Mesi, otac najboljeg fudbalera kojeg će planeta videti, preminuo je pre četiri dana u svom domu u Rosariju u 69. godini, gubeći bitku sa bolešću sa kojom se dugo borio. Poživeo je toliko da vidi kako njegov sin Lionel Andres Mesi predvodi… »
"Ne znam šta ću bez tebe": Leo Mesi se oprostio od oca i njegove reči kidaju dušu

"Ne znam šta ću bez tebe": Leo Mesi se oprostio od oca i njegove reči kidaju dušu

Mondo pre 18 sati
Najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi ostao je bez oca. Horhe Mesi preminuo je posle kraće bolesti, za koju se saznalo baš pre nego što je Mesi otišao na Svetsko prvenstvo u SAD, Meksiko i Kanadu sa reprezentacijom Argentine, gde je poražen u finalu… »
Da li je Mesi ovim rečima najavio kraj karijere? "Ne znam kako da nastavim, nisam siguran..."

Da li je Mesi ovim rečima najavio kraj karijere? "Ne znam kako da nastavim, nisam siguran..."

Telegraf pre 18 sati
Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi prolazi kroz izuzetno težak period nakon smrti svog oca Horhea, koji je preminuo prošle nedelje u 68. godini posle duge bolesti. Argentinac se emotivnom porukom oprostio od čoveka koji je imao ogromnu… »

Vesti dana »