Povezane vesti
Mesi se oprostio od oca, a onda se javio i Ronaldo FOTO
B92 pre 6 sati
Lionel Mesi oprostio se od svog oca Horhea, koji je preminuo nakon bolesti u Rosariju, a emotivna objava argentinske zvezde privukla je brojne poruke podrške. Među njima se našao i Kristijano Ronaldo. Lionel Mesi prolazi kroz jedan od najtežih perioda u… »
Mesi nije siguran koliko će još igrati fudbal nakon očeve sahrane
Radio sto plus pre 7 sati
“Ne znam šta ću bez tebe. Ne znam kako da nastavim dalje. Do sada sam samo igrao fudbal, a sada zaista nisam siguran da li ću to još dugo raditi. Bio si uz mene od samog početka. Bili smo tako blizu kraja. Zašto nisi izdržao još malo, kako bismo ovo… »
Ronaldo se javio Mesiju zbog smrti oca: Veliki rivali, ali i veliki ljudi
Mondo pre 8 sati
Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, poslao je poruku podrške Lionelu Mesiju, povodom smrti njegovog oca Horhea. Najvažniji čovek u životu argentinskog mađioničara, preminuo je u 69. godini posle borbe sa teškom bolešću. Već… »
Mesi se srceparajućom porukom prvi put oglasio posle smrti oca! Svi se pitaju da li je na ovaj način najavio kraj karijere…
Kurir pre 8 sati
Legendarni fudbaler, Lionel Mesi, proživljava izuzetno teške trenutke nakon gubitka oca Horhea, koji je preminuo prošle sedmice u 68. godini posle duge i teške bolesti. Argentinski as se dirljivim rečima oprostio od čoveka koji mu je bio neprocenjiva… »
Kristijano Ronaldo se obratio Mesiju nakon smrti njegovog oca! Portugalac ovim gestom oduševio planetu, pogledajte šta je…
Kurir pre 8 sati
Otac jednog od najvećih fudbalera svih vremena preminuo je posle bolesti, a nakon potresne objave argentinskog asa na Instagramu, usledila je lavina podrške iz celog sveta, uključujući i dirljivu poruku njegovog najvećeg rivala, Kristijana Ronalda. Leov… »
Mesijeva emotivna poruka ocu: Znam da si patio... Hteo sam da osvojim to, da ti donesem još jedan trofej... nisam uspeo
Dnevnik pre 8 sati
Jedan od najboljih fudbalera na svetu svih vremena Lionel Mesi nakon gubitka finala Svetskog prvenstva od Španije, doživeo je još teži gubitak – preminuo mu je otac Horhe. Nakon duge borbe s teškom bolešću otac čuvenog Argentinca je preminuo, a bio je… »
Mesi posle očeve smrti: Ne znam kako da nastavim, nisam siguran da li ću još dugo igrati
RTS pre 9 sati
Lionel Mesi je istakao da nije siguran koliko dugo će još nastaviti da igra fudbal, objavivši emotivnu poruku nakon očeve smrti. Mesijev otac Horhe je imao 68 godina kada je preminuo prošle nedelje nakon duge borbe sa rakom pankreasa. Horhe je bio agent… »
Mesijeva srceparajuća poruka ocu: "Tada sam shvatio koliko je situacija zapravo ozbiljna"
B92 pre 9 sati
Lionel Mesi oglasio se emotivnom porukom posvećenom ocu, u kojoj je otkrio koliko je njegova teška zdravstvena situacija uticala na njega tokom Svetskog prvenstva i koliko je želeo da mu podari još jednu titulu. Argentinac je otkrio da mu se stanje oca… »
Kristijano Ronaldo uputio emotivnu poruku Lionelu Mesiju nakon smrti njegovog oca: "Veliki zagrljaj..."
Telegraf pre 9 sati
Lionel Mesi doživeo je pravu porodičnu tragediju. Jednom od najboljih, ako ne i najboljem ikada koji je igrao fudbal preminuo je otac, a nakon Mesijeve objave na Instagramu javili su se mnogi, među kojima je bio i njegov najveći rival na terenu… »
Srceparajuće! Lionel Mesi se ovako oprostio od oca
Večernje novosti pre 8 sati
NAKON smrti oca, emotivnu poruku javnosti poslao je Lionel Mesi. FOTO: AP Photo/Stephanie Scarbrough Argentinac je govorio o mesecima koji su prethodili njegovoj smrti. Odnosno, da mu se stanje pogoršalo tokom Svetskog prvenstva. Njegovo pismo prenosimo… »
Lionel Mesi se oglasio prvi put nakon smrti oca, njegove reči paraju dušu: "Stalno si me molio..."
Telegraf pre 10 sati
Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi, oglasio se javno po prvi put nakon smrti oca Horhea, koji je preminuo u 68. godini. Mesijevu emotivnu poruku, preneo je poznati fudbalski novinar Fabricio Romano, a u nastavku je možćete pročitati u… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Beogradu: Saslušan jedan od osumnjičenih za napad na Filipovića, za dvojicom se traga
Beta pre 5 satijoš 24 povezane
Održan poslednji sastanak o povećanju minimalne zarade: Minimalac ipak na 600 evra, sindikati se ne slažu
Danas pre 8 satijoš 35 povezanih
Nebeski spektakl nad Srbijom: Delimično pomračenje Sunca i Perseidi
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih
Iz Tobola se ne predaju pred revanš sa Partizanom: "Nikada ne možete da znate šta će se dogoditi..."
Telegraf pre 2 satajoš 69 povezanih