Povezane vesti

PRODUKCIJA ELITE SPREMA HAOS! ANĐELA ĐURIČIĆ NE ULAZI SAMA, sve se saznalo – javnost u šoku!

PRODUKCIJA ELITE SPREMA HAOS! ANĐELA ĐURIČIĆ NE ULAZI SAMA, sve se saznalo – javnost u šoku!

Svet & Skandal pre 15 sati
Jubilarna deseta sezona rijalitija „Elita 10“, čiji je početak zakazan za 5. septembar, već izaziva ogromno interesovanje javnosti, a produkcija televizije Pink očigledno sprema nezapamćeni spektakl za samo otvaranje. Iako je od ranije poznato da je… »
Isplivala strogo čuvana tajna Pink produkcije: Mitrovići doneli konačnu odluku, ovo niko nije očekivao

Isplivala strogo čuvana tajna Pink produkcije: Mitrovići doneli konačnu odluku, ovo niko nije očekivao

Mondo pre 17 sati
Deseta sezona rijalitija Elita počinje 5. septembra, a uveliko traje interesovanje javnosti za ovu sezonu rijalitija. Produkcija Pink televizije sprema pravi spektakl za sam početak. Ulazak Anđele Đuričić na imanje u Šimanovcima odavno nije tajna, a ono… »
Produkcija Elite 10 sprema veliko iznenađenje: Anđela Đuričić ne ulazi sama, sve se saznalo

Produkcija Elite 10 sprema veliko iznenađenje: Anđela Đuričić ne ulazi sama, sve se saznalo

Blic pre 19 sati
Anđela Đuričić je već potpisala ugovor za novu sezonu, ali se očekuje da uđe zajedno sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Gastozov ulazak produkcija drži u strogoj tajnosti, bez najava i medijskog izlaganja pre početka. Jubilarna deseta sezona rijalitija… »
Isplivala strogo čuvana tajna "Pink" produkcije: Očekuje vas veliko iznenađenje u septembru

Isplivala strogo čuvana tajna "Pink" produkcije: Očekuje vas veliko iznenađenje u septembru

Kurir pre 18 sati
" Elita 10" će početi 5. septembra, a uveliko traje interesovanje javnosti ta ovu sezonu rijalitija. Produkcija "Pink-a" sprema pravi spektakl za sam početak. Ulazak Anđele Đuričić na imanje u Šimanovcima odavno nije tajna, a ono što će mnoge iznenaditi… »
Tačan datum početka Elite 10, otkriveni svi detalji o jubileju na Pinku: Spremaju veliko iznenađenje

Tačan datum početka Elite 10, otkriveni svi detalji o jubileju na Pinku: Spremaju veliko iznenađenje

Telegraf pre 18 sati
Jubilarna deseta sezona rijalitija " Elita 10", koja počinje 5. septembra, već sada izaziva ogromno interesovanje javnosti, a produkcija televizije Pink očigledno sprema veliki spektakl za sam početak. Iako je od ranije poznato da je Anđela Đuričić… »

Vesti dana »