Povezane vesti

"Lepo me je prebio" Pogledajte šok priznanje Vuka Moba u Kurirovom podcastu "1 na 1": Dobre batine sam dobio od njega, a nakon…

"Lepo me je prebio" Pogledajte šok priznanje Vuka Moba u Kurirovom podcastu "1 na 1": Dobre batine sam dobio od njega, a nakon…

Kurir pre 8 sati
Srpski reper Vukadin Gojković, poznat kao Vuk Mob, gost je nove epizode Kurirovog podkasta "1 na 1", u kojoj je otvoreno govorio o raznim detaljima iz svog života i karijere. U iskrenom razgovoru sa voditeljkom Ivanom Martinović, Vuk Mob dotakao se tema… »
„Zašto sam odlučio da uđem u ring“- Vuk Mob u podkastu „1 na 1 Gymcast“ večaras od 20.00 na Kurirovom YouTube kanalu…

„Zašto sam odlučio da uđem u ring“- Vuk Mob u podkastu „1 na 1 Gymcast“ večaras od 20.00 na Kurirovom YouTube kanalu…

Mondo pre 12 sati
Dva puta mesečno, počevši od 15. jula, sredom od 20.00, na Kurirovom YouTube kanalu, gledate podkast “1 na 1 Gymcast”. Podkast u kom se razgovor odvija „jedan na jedan“, koji se ne vodi u studiju, već u realnom trening okruženju, u teretani. Teme o… »

Kurir pre 11 sati
Gost večerašnjeg podkasta na Kurirovom YouTube kanalu, koji svake druge srede možete gledati od 20.00, je Vukadin Gojković, poznatiji javnosti kao Vuk Mob, reper i rijaliti igrač. Dva puta mesečno, počevši od 15. jula, sredom od 20.00, na Kurirovom… »

Vesti dana »