Povezane vesti

Prve reči Dušana Vlahovića po sletanju u Istanbul: Partizan i Grobari mu ovo nikad neće zaboraviti

Prve reči Dušana Vlahovića po sletanju u Istanbul: Partizan i Grobari mu ovo nikad neće zaboraviti

Telegraf pre 1 dan
Dušan Vlahović je stigao u Istanbul, gde će karijeru nastaviti u dresu Bešiktaša, a već na aerodromu imao je poruku koja je posebno odjeknula među navijačima njegovog novog kluba. Srpski reprezentativac pojavio se pred okupljenim pristalicama Bešiktaša… »
Svi u šoku, šta je Vlahović doneo iz Beograda u Tursku: Hit snimak sa aerodroma

Svi u šoku, šta je Vlahović doneo iz Beograda u Tursku: Hit snimak sa aerodroma

Mondo pre 2 sata
Srpski napadač Dušan Vlahović predstavljen je kao novi igrač Bešiktaša, a među navijačima turskih crno-belih vlada velika euforija. Prvo su pratili njegov let iz Beograda, potom su ga dočekali u velikom broju na aerodromu, gde je zabeležena jedna… »
Vlahović: "Crno-bele boje me prate kroz ceo život"

Vlahović: "Crno-bele boje me prate kroz ceo život"

B92 pre 2 sata
Srpski fudbaler Dušan Vlahović rekao je po sletanju u Istanbul da je srećan što je došao u Bešiktaš i istakao da ga crno-bele boje prate kroz ceo život. "Neverovatno je. Vrlo sam srećan što sam ovde. Znam šta želimo da uradimo. Hoću da se zahvalim… »
Vlahović zvanično u Bešiktašu: Crno-bele boje me prate ceo život

Vlahović zvanično u Bešiktašu: Crno-bele boje me prate ceo život

RTS pre 3 sata
Srpski reprezentativac Dušan Vlahović novi je napadač turskog Bešiktaša, potvrdio je klub iz Istanbula. Nakon što mu je istekao ugovor sa torinskim Juventusom, golgeter je stigao na stadion "Tipraš" kao slobodan igrač, potpisavši ugovor do juna 2029… »
Crno-bela sudbina: Dušan Vlahović stigao u Istanbul i oduševio navijače Bešiktaša!

Crno-bela sudbina: Dušan Vlahović stigao u Istanbul i oduševio navijače Bešiktaša!

Dnevnik pre 4 sati
ISTANBUL: Srpski fudbaler Dušan Vlahović doputovao je večeras u Istanbul, a odmah po sletanju poručio je da je presrećan zbog dolaska u Bešiktaš i istakao da su crno-bele boje deo njegovog života. „Neverovatno je. Vrlo sam srećan što sam ovde. Znamo šta… »
Ekstaza u Istanbulu - stigao Vlahović! VIDEO

Ekstaza u Istanbulu - stigao Vlahović! VIDEO

B92 pre 3 sata
Srpski napadač Dušan Vlahović doputovao je ove večeri u Istanbul na potpis ugovora sa svojim novim klubom Bešiktašem. A na dočeku tradicionalan prizor – spektakl u režiji fanova Bešiktaša. Već pred aerodromskom zgradom masa egzaltiranih navijača -… »
Vlahović: Srećan sam što sam došao u Bešiktaš, crno-bele boje me prate kroz ceo život

Vlahović: Srećan sam što sam došao u Bešiktaš, crno-bele boje me prate kroz ceo život

Newsmax Balkans pre 4 sati
Srpski fudbaler Dušan Vlahović rekao je po sletanju u Istanbul da je srećan što je došao u Bešiktaš i istakao da ga crno-bele boje prate kroz ceo život. "Neverovatno je. Vrlo sam srećan što sam ovde. Znam šta želimo da uradimo. Hoću da se zahvalim… »
Vlahović stigao u Istanbul: Srbin odmah poslao poruku navijačima Bešiktaša, pa spomenuo Partizan!

Vlahović stigao u Istanbul: Srbin odmah poslao poruku navijačima Bešiktaša, pa spomenuo Partizan!

Hot sport pre 4 sati
Dušan Vlahović je u sredu stigao u Istanbul, gde je predstavljen kao novi fudbaler Bešiktaša i odmah govorio o novom izazovu! Dušan Vlahović je i zvanično stigao u Bešiktaš. Srpski reprezentativac doputovao je u sredu u Istanbul, i to u društvu… »
Vlahović se pojavio ispred navijača Bešiktaša, pa poveo navijanje! Srbin napravio nezapamćenu ludnicu u Istanbulu, o ovom…

Vlahović se pojavio ispred navijača Bešiktaša, pa poveo navijanje! Srbin napravio nezapamćenu ludnicu u Istanbulu, o ovom…

Kurir pre 4 sati
Istanbul je večeras priredio spektakularan doček Dušanu Vlahoviću. Crno-beli deo turske metropole zahvatila je prava groznica nakon zvanične potvrde da će srpski reprezentativac ubuduće nositi dres Bešiktaša. Naš golgeter sleteo je u grad na Bosforu oko… »
Dušan Vlahović digao tri prsta pred hiljadama Turaka: Pogledajte reakciju, Istanbul je proključao

Dušan Vlahović digao tri prsta pred hiljadama Turaka: Pogledajte reakciju, Istanbul je proključao

Mondo pre 4 sati
Tresao se Carigrad jer je došao novi sultan - Dušan Vlahović. Srpski napadač je došao u najbitniji evropski grad na potpis ugovora sa Bešiktašem, a još tokom dana hiljade navijača Bešiktaša su zakrčile aerodrom u ovom gradu. Nakon što se pojavio na… »
Istanbul gori, sleteo Dušan Vlahović

Istanbul gori, sleteo Dušan Vlahović

Euronews pre 4 sati
Dušan Vlahović sleteo je u Istanbul, gde ga je na hiljade navijača Bešiktaša. Srpski reprezentativac u sredu uveče doputovao je u tursku prestonicu, a atmosfera među pristalicama crno-belih bila je na visokom nivou. Vlahović je oko 20.30 časova sleteo na… »
Dušan Vlahović dočekan kao sultan u Istanbulu: Najbitniji grad sveta drhtao zbog Srbina

Dušan Vlahović dočekan kao sultan u Istanbulu: Najbitniji grad sveta drhtao zbog Srbina

Mondo pre 4 sati
Dušan Vlahović je stigao u Bešiktaš i dočekan je kao sultan! Hiljade navijača ga je dočekali na aerodromu u Istanbulu i pozdravilo povodom dolaska među orlove. Ovo je bio pravi spektakl. Sada je ušao u autobus i izgleda da će napustiti aerodrom. Dugo je… »
Prve fotke Dušana Vlahovića na aerodromu u Istanbulu! Srbin stigao, pa odmah spomenuo Partizan - njegove reči će oduševiti…

Prve fotke Dušana Vlahovića na aerodromu u Istanbulu! Srbin stigao, pa odmah spomenuo Partizan - njegove reči će oduševiti…

Kurir pre 5 sati
Dugo se nagađalo o narednoj destinaciji Dušana Vlahovića, a srpski golgeter se na kraju opredelio za odlazak u ligu koja ove sezone ulaže ogromna sredstva u fudbal. Bivši špic Partizana i reprezentativac Srbije i zvanično je postao član Bešiktaša, a u… »
Haos u Istanbulu! Vlahović stigao, evo šta je zatekao u Turskoj (video)

Haos u Istanbulu! Vlahović stigao, evo šta je zatekao u Turskoj (video)

Večernje novosti pre 4 sati
DUŠAN Vlahović stigao je u Istanbul, gde će od naredne sezone nositi dres Bešiktaša. FOTO: HTSPOR/Printskrin/iks Pred dolazak u Tursku oglasio se u dresu novog kluba srpski fudbaler: - Crni orlovi, dolazim u Bešiktaš - javio se Vlahović u dresu novog… »
Turci dočekali Dušana kao cara: Vlahović podigao tri prsta, a ono što je posle uradio bacilo Bešiktaš u trans

Turci dočekali Dušana kao cara: Vlahović podigao tri prsta, a ono što je posle uradio bacilo Bešiktaš u trans

Telegraf pre 4 sati
Dušan Vlahović je stigao u Istanbul, a doček koji mu je priređen na aerodromu najbolje pokazuje koliko se u Bešiktašu očekuje od srpskog napadača. Vest o potpisu reprezentativca Srbije podigla je navijače turskog velikana na noge, a hiljade pristalica… »
Navijači u transu zbog Vlahovića: Spremaju mu neverovatan doček!

Navijači u transu zbog Vlahovića: Spremaju mu neverovatan doček!

Hot sport pre 5 sati
Dušan Vlahović je zvanično postao fudbaler Bešiktaša, a njegovo predstavljanje izazvalo je veliku pažnju navijača u Istanbulu! Dušan Vlahović je i zvanično novi fudbaler Bešiktaša. Turski klub potvrdio je transfer u sredu, čime je ozvaničen dolazak… »
Vlahovića čekala cela Turska, on rekao šta mu je na srcu: "Oduvek sam navijač Partizana pa i sada"

Vlahovića čekala cela Turska, on rekao šta mu je na srcu: "Oduvek sam navijač Partizana pa i sada"

Mondo pre 5 sati
Srpski fudbaler Dušan Vlahović potpisao je trogodišnji ugovor sa turskim Bešiktašem, nakon što je napustio Juventus posle četiri godine. Crno-bele boje su mu očigledno suđene, pošto je ponikao u Partizanu, a potom zenit karijere dostigao u redovima… »
(VIDEO) Istanbul eksplodirao: Pogledajte kako je Vlahović dočekan

(VIDEO) Istanbul eksplodirao: Pogledajte kako je Vlahović dočekan

Sport klub pre 5 sati
Istanbul je u sredu uveče dokečao Dušana Vlahovića. Crno-beli deo turske metropole je u delirijumu nakon današnje potvrde da će srpski reprezentativac zadužiti crno-beli dres. Snažni napadač je u sredu oko 20:30 časova doputovao u grad na Bosforu, gde su… »
Ludilo u Istanbulu! Hiljade ljudi ide da dočeka Vlahovića

Ludilo u Istanbulu! Hiljade ljudi ide da dočeka Vlahovića

Večernje novosti pre 5 sati
SA velikim nestrpljenjem navijači Bešiktaša dočekuju Dušana Vlahovića. Photo: SOPA Images, SOPA Images Limited / Alamy / Profimedia Bešiktaš je u sredu zvanično potvrdio dolazak srpskog reprezentativca. Navijači su to jedva dočekali i u velikom broju se… »
CEO Istanbul je "na nogama" zbog Dušana Vlahovića! Reka navijača na ulicama, nezapamćene scene obilaze svet! Svi čekaju…

CEO Istanbul je "na nogama" zbog Dušana Vlahovića! Reka navijača na ulicama, nezapamćene scene obilaze svet! Svi čekaju…

Kurir pre 7 sati
Glavna tema današnje fudbalske pijace jesu spektakularni transferi, odlazak Dušana Vlahovića u Bešiktaš i prelazak Romelua Lukakua u Fenerbahče. U Istanbulu vlada pravo "opsadno" stanje. Armija navijača Bešiktaša u ogromnom broju krenula je da priredi… »
Dušan Vlahović pokazao orla i bacio navijače u trans: Prve reči Srbina izazvale haos u Turskoj

Dušan Vlahović pokazao orla i bacio navijače u trans: Prve reči Srbina izazvale haos u Turskoj

Mondo pre 6 sati
Srpski napadač Dušan Vlahović zvanično je zadužio opremu Bešiktaša, što je potvrdio turski klub na društvenim mrežama. Sada se i doskorašnji igrač Juventusa oglasio po prvi put i izazvao euforiju u Turskoj. "Crni orlovi, dolazim u Bešiktaš", rekao je… »
Vlahović potpisao za Bešiktaš, pa se odmah oglasio i raspametio navijače! Njegova poruka obilazi svet, evo šta je poručio…

Vlahović potpisao za Bešiktaš, pa se odmah oglasio i raspametio navijače! Njegova poruka obilazi svet, evo šta je poručio…

Kurir pre 6 sati
Srpski reprezentativac je duže vreme razmatrao opcije za nastavak karijere nakon odlaska iz Juventusa. Mesecima se nagađalo gde će povući naredni potez, a Vlahović se na kraju odlučio za odlazak u ligu koja ove sezone ulaže basnoslovne sume novca u… »
Ludilo u Istanbulu - reka ljudi ide da dočeka Vlahovića VIDEO

Ludilo u Istanbulu - reka ljudi ide da dočeka Vlahovića VIDEO

B92 pre 6 sati
Navijači Bešiktaša sa nestrpljenjem čekaju dolazak Dušana Vlahovića u Istanbul. Bešiktaš je u sredu zvanično objavio da srpski napadač stiže u taj klub. Navijači su to jedva dočekali i u velikom broju se okupili na aerodromu "Ataturk". Reka ljudi ide ka… »
Dušan Vlahović potpisao za crno-bele i prvi put se javio: "Crni orlovi, dolazim"

Dušan Vlahović potpisao za crno-bele i prvi put se javio: "Crni orlovi, dolazim"

Telegraf pre 6 sati
Dušan Vlahović i zvanično je postao novi fudbaler Bešiktaša, a sada se prvi put oglasio i poslao poruku navijačima istanbulskih crno-belih. Srpski reprezentativac dugo je tražio novi klub nakon rastanka sa Juventusom. Spekulisalo se mnogo gde će… »
Trese se Istanbul! Dušan Vlahović potpisao za crno-bele

Trese se Istanbul! Dušan Vlahović potpisao za crno-bele

Večernje novosti pre 17 sati
Dušan Vlahović je prihvatio ponudu Bešiktaša i stavio paraf na trogodišnji ugovor sa turskim timom, objavio je Fabricio Romano. Foto: Nderim Kaceli / Zuma Press / Profimedia Prema pisanju Korijere delo Sporta, srpski reprezentativac će u Bešiktašu imati… »
Turci pišu da stiže u Istanbul: Vlahović ostaje u crno-belom

Turci pišu da stiže u Istanbul: Vlahović ostaje u crno-belom

Danas pre 1 dan
Mnogo se spekulisalo gde će Dušan Vlahović nastaviti karijeru, a prema informacijama iz Turske ta saga je završena. Reprezentativac Srbije je kako navodi dobro obavešteni turski novinar Jagiz Sabunčuonglu sa Bešiktašom dogovrio transfer i potpisaće… »

Vesti dana »