Povezane vesti
Entoni Hopkins otkrio svoju drugu veliku ljubav: Sa 88 godina objavljuje album koji je stvarao šest decenija
B92 pre 13 sati
Britanski glumac Entoni Hopkins najavio je danas da će 21. avgusta objaviti svoj debitantski album klasične muzike "Život je san", zbirku od 12 kompozicija koje je stvarao tokom šest decenija. Na snimanju u londonskoj palati Aleksandra u aprilu je… »
Entoni Hopkins objavljuje debitantski muzički album: "Moja prva ljubav je muzika"
Euronews pre 15 sati
Britanski glumac Entoni Hopkins najavio je danas da će 21. avgusta objaviti svoj debitantski album klasične muzike "Život je san", zbirku od 12 kompozicija koje je stvarao tokom šest decenija. Na snimanju u londonskoj palati Aleksandra u aprilu je… »
Moja prva ljubav je muzika
Politika pre 15 sati
„Muzika je za mene umetnička forma u kojoj mogu slobodno da se prepustim”–rekao je Hopkins. NjUJORK – Britanski glumac Entoni Hopkins najavio je danas da će 21. avgusta objaviti svoj debitantski album klasične muzike „Život je san”, zbirku od 12… »
Moja prva ljubav je muzika: Ser Entoni Hopkins o svom debitantskom albumu
RTS pre 20 sati
Glumac ser Entoni Hopkins, poznat po brojnim filmskim ulogama, sada predstavlja drugu stranu svog umetničkog talenta – muziku. Njegov prvi album „Život je san“, koji obuhvata 12 kompozicija nastalih tokom šest decenija, izvodi Filharmonijski orkestar pod… »
Vesti dana »
Kod jednog komarca u beogradskoj opštini Čukarica detektovan genom virusa Zapadnog Nila
Nedeljnik pre 36 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. avgust: Pretežno sunčano, na jugoistoku moguća kiša
Serbian News Media pre 51 minutajoš 21 povezana
Nenad Rašković iz Zubinog Potoka nastavlja lečenje u Beogradu; Jevtić: Ovaj napad je slika Srba na KiM
RTS pre 51 minutajoš 15 povezanih
Braća ubijenih dečaka u Goraždevcu: Zločin koji je promenio sve, male šanse za pravdu
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih