Povezane vesti

Entoni Hopkins otkrio svoju drugu veliku ljubav: Sa 88 godina objavljuje album koji je stvarao šest decenija

Entoni Hopkins otkrio svoju drugu veliku ljubav: Sa 88 godina objavljuje album koji je stvarao šest decenija

B92 pre 13 sati
Britanski glumac Entoni Hopkins najavio je danas da će 21. avgusta objaviti svoj debitantski album klasične muzike "Život je san", zbirku od 12 kompozicija koje je stvarao tokom šest decenija. Na snimanju u londonskoj palati Aleksandra u aprilu je… »
Entoni Hopkins objavljuje debitantski muzički album: "Moja prva ljubav je muzika"

Entoni Hopkins objavljuje debitantski muzički album: "Moja prva ljubav je muzika"

Euronews pre 15 sati
Britanski glumac Entoni Hopkins najavio je danas da će 21. avgusta objaviti svoj debitantski album klasične muzike "Život je san", zbirku od 12 kompozicija koje je stvarao tokom šest decenija. Na snimanju u londonskoj palati Aleksandra u aprilu je… »
Moja prva ljubav je muzika

Moja prva ljubav je muzika

Politika pre 15 sati
„Muzika je za mene umetnička forma u kojoj mogu slobodno da se prepustim”–rekao je Hopkins. NjUJORK – Britanski glumac Entoni Hopkins najavio je danas da će 21. avgusta objaviti svoj debitantski album klasične muzike „Život je san”, zbirku od 12… »
Moja prva ljubav je muzika: Ser Entoni Hopkins o svom debitantskom albumu

Moja prva ljubav je muzika: Ser Entoni Hopkins o svom debitantskom albumu

RTS pre 20 sati
Glumac ser Entoni Hopkins, poznat po brojnim filmskim ulogama, sada predstavlja drugu stranu svog umetničkog talenta – muziku. Njegov prvi album „Život je san“, koji obuhvata 12 kompozicija nastalih tokom šest decenija, izvodi Filharmonijski orkestar pod… »

Vesti dana »