Povezane vesti

"Trpim nesnosnu…" Barbara Bobak otkazala oproštajnu svirku u poslednji čas: Otkrila u kakvom je problemu

"Trpim nesnosnu…" Barbara Bobak otkazala oproštajnu svirku u poslednji čas: Otkrila u kakvom je problemu

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Barbara Bobak oglasila se na svom Instagramu i saopštila da je primorana da otkaže nastup u Crnoj Gori koji je imala zakazan za sutra. Ona je objasnila da se radovala druženju sa publikom, ali je sprečena da izađe na binu zbog zdravstvenih… »
Barbara Bobak otkazala nastup u Crnoj Gori: "Moralo je doći na naplatu u nekom trenutku"

Barbara Bobak otkazala nastup u Crnoj Gori: "Moralo je doći na naplatu u nekom trenutku"

Nova pre 11 sati
Pevačica Barbara Bobak objavila je da je morala da otkaže nastup u Crnoj Gori. Kako je napisala na Instagramu, ona je planirala oproštajni koncert na crnogorskom primorju, alii je zbog zdravstvenih problema morala da ga otkaže. "Dragi moji, mnogo sam se… »
"Moralo je doći na naplatu..." Naša pevačica primorana da otkaže nastup u Crnoj Gori, ovo je razlog

"Moralo je doći na naplatu..." Naša pevačica primorana da otkaže nastup u Crnoj Gori, ovo je razlog

Kurir pre 13 sati
Pevačica Barbara Bobak otkazala je svoj zakazani oproštajni nastup na Crnogorskom primorju u poslednji čas zbog zdravstvenih problema. Kako je Barbara objasnila na svom Instagram profilu, do nesnosne upale grla i gubitka glasa došlo je usled konzumiranja… »
"Radovala sam se oproštajnom nastupu" Pevačica otkazala svirku u poslednji čas i oglasila se: "Moralo je doći na naplatu"

"Radovala sam se oproštajnom nastupu" Pevačica otkazala svirku u poslednji čas i oglasila se: "Moralo je doći na naplatu"

Blic pre 14 sati
U poslednjih godinu i po dana intenzivno trenira, ide na ples i pevanje i radi na svom fizičkom izgledu. Navela je da su pića sa ledom i spavanje pod klimom doprineli njenom zdravstvenom stanju. Pevačica Barbara Bobak oglasila se na svom Instagramu i… »

Vesti dana »