Povezane vesti
"Moja žena je gazda, kontroliše me" Lepi Mića progovorio o ulasku u "Elitu 10": Stanijina pobeda je bila prljava
Kurir 12.08.2026
Pevač i rijaliti učesnik sa najdužim stažom, Lepi Mića, bez dlake na jeziku je progovorio o detaljima iz svog privatnog života, ali se osvrnuo i na bivše cimere i celokupno učešće u devetoj sezoni "Elite". On je, najpre, progovorio o supruzi, za koju… »
"Žena me kontroliše": Lepi Mića pred ulazak u "Elitu 10" progovorio o zaradi, opleo po Aneli pa izneo sve što je saznao:"Asmin…
Blic 12.08.2026
Lepi Mića pevač, sa najdužim rijaliti stažom je u intervjuu za “Blic” sumirao utiske prethodne sezone, ali i prokomentarisao nekadašnje rijaliti cimere, te kao i uvek, bez dlake na jeziku dao sud o svakome od njih. Na samom početku razgovora, osvrnuli… »
Vesti dana »
Od 1. oktobra skuplje grejanje, ako Grad Beograd usvoji cenovnik Beogradskih elektrana
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane
Suđenje za pad nadstrešnice na čekanju: Branioci Vesića, Dimoski i Tanasković traže zaštitu zakonitosti
Radio 021 pre 5 satijoš 5 povezanih
Milivojević podneo molbu Vučiću i Gašiću: Traži postavljanje spomen-ploče poginulom sinu u fabrici u Lučanima
Euronews pre 3 satajoš 13 povezanih
Jedan od najvećih svetskih fudbalskih talenata stiže na Marakanu, vredi milione
Telegraf pre 17 minutajoš 60 povezanih