Povezane vesti
"Moja žena je gazda, kontroliše me" Lepi Mića progovorio o ulasku u "Elitu 10": Stanijina pobeda je bila prljava
Kurir pre 21 dana
Pevač i rijaliti učesnik sa najdužim stažom, Lepi Mića, bez dlake na jeziku je progovorio o detaljima iz svog privatnog života, ali se osvrnuo i na bivše cimere i celokupno učešće u devetoj sezoni "Elite". On je, najpre, progovorio o supruzi, za koju… »
"Žena me kontroliše": Lepi Mića pred ulazak u "Elitu 10" progovorio o zaradi, opleo po Aneli pa izneo sve što je saznao:"Asmin…
Blic pre 21 dana
Lepi Mića pevač, sa najdužim rijaliti stažom je u intervjuu za “Blic” sumirao utiske prethodne sezone, ali i prokomentarisao nekadašnje rijaliti cimere, te kao i uvek, bez dlake na jeziku dao sud o svakome od njih. Na samom početku razgovora, osvrnuli… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran upozorio SAD da Izrael ne napada greben u južnom Libanu koji drži Hezbolah
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Vatra konačno pod kontrolom: Lokalizovana žarišta na Stolovima i Goču - još 20 aktivnih požara u Srbiji
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih
Gradonačelnik Novog Sada o otkazivanju skupa: Nije strah i povlačenje, već odgovornost
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih