Povezane vesti
'Poklonio mi je lutku obučenu kao on': Ćerka Fidela Kastra o odnosu sa ocem
BBC News pre 4 sati
Alinu Fernandez je često posećivao Fidel Kastro, ne znajući da je kubanski revolucionarni vođa njen otac. Šta o njemu kaže decenijama kasnije? Otkad zna za sebe, dok je odrastala, Alini Fernandez je u posetu često dolazio Fidel Kastro. Godinama tokom… »
‘Poklonio mi je lutku obučenu kao on’: Ćerka Fidela Kastra o odnosu sa ocem
Danas pre 11 sati
Otkad zna za sebe, dok je odrastala, Alini Fernandez je u posetu često dolazio Fidel Kastro. Godinama tokom njenog detinjstva nije bila svesna razloga zašto: čovek koji je čvrstom rukom vladao Kubom skoro 50 godina bio je njen biološki otac. Alina je… »
‘Poklonio mi je lutku obučenu kao on’: Ćerka Fidela Kastra o odnosu sa ocem
Južne vesti pre 11 sati
Alina Fernandez Alina Fernandez sa Fidelom Kastrom: Pokojni kubanski vođa imao je sedmoro priznate dece sa tri različite žene, a Fernandez je jedina poznata ćerka Otkad zna za sebe, dok je odrastala, Alini Fernandez je u posetu često dolazio Fidel… »
'Poklonio mi je lutku obučenu kao on': Ćerka Fidela Kastra o odnosu sa ocem
Radio 021 pre 11 sati
Alinu Fernandez je često posećivao Fidel Kastro, ne znajući da je kubanski revolucionarni vođa njen otac. Šta o njemu kaže decenijama kasnije? Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Alina Fernandez Alina Fernandez sa Fidelom Kastrom: Pokojni… »
Vesti dana »
Meštani Šumarka i Dubovca u Deliblatskoj peščari mogu da se vrate kućama
Nova pre 8 minutajoš 29 povezanih
Nema pravog oporavka evropske industrije: Evrozona stagnira, EU tek blago u plusu
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane
Vučić najavio “velike skupove” u Novom Sadu i Užicu, bez detalja i datuma
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 22 povezane
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 62 povezane