Povezane vesti

„NA SUDU SMO!“ Prva izjava Milice Veličković nakon suočavanja sa Terzom! Otkrila sve o brutalnom sukobu: „Zvala sam ga samo…

„NA SUDU SMO!“ Prva izjava Milice Veličković nakon suočavanja sa Terzom! Otkrila sve o brutalnom sukobu: „Zvala sam ga samo…

Svet & Skandal pre 20 dana
Milica Veličković nedavno se suočila sa Borislavom Terzićem Terzom u Crnoj Gori gde su se sreli na letovanju. O sukobu sa nekadašnjim partnerom sada je prvi put progovorila za „Blic“. Milica je sada otkrila kako se oseća i rekla da joj mnogo znači što je… »
(Video) "Na sudu smo" Prva izjava Milice Veličković nakon susreta sa Terzom, otkrila sve detalje sukoba: "Zvala sam ga zbog…

(Video) "Na sudu smo" Prva izjava Milice Veličković nakon susreta sa Terzom, otkrila sve detalje sukoba: "Zvala sam ga zbog…

Blic pre 20 dana
Opisala je da je susret sa Terzom izazvao bes i neprijatnost, ali je naglasila da ne želi više oglašavanja niti javnih svađa, jer joj to stvara dodatni stres. Milica je zaključila da želi više mira za sebe i ćerku, te da očekuje da otac deteta učestvuje… »
"Mora da se desi blam na plaži da bi on meni poslao pare!" Ispovest Milice Veličković nakon susreta sa Terzom, otkrila sve…

"Mora da se desi blam na plaži da bi on meni poslao pare!" Ispovest Milice Veličković nakon susreta sa Terzom, otkrila sve…

Kurir pre 20 dana
Milica Veličković nedavno se suočila sa Borislavom Terzićem Terzom u Crnoj Gori gde su se sreli na letovanju. O sukobu sa nekadašnjim partnerom sada je prvi put progovorila. Milica je sada otkrila kako se oseća i rekla da joj mnogo znači što je i ćerka… »
"Kupio mi mečku" Milica Veličković se pohvalila besnom mašinom: Sedi za volanom i uživa u vožnji (foto)

"Kupio mi mečku" Milica Veličković se pohvalila besnom mašinom: Sedi za volanom i uživa u vožnji (foto)

Kurir pre 21 dana
Milica Veličković oglasila se na društvenoj mreži Instagram, iz skupocenog automobila. Rijaliti učesnica je sedela za volanom auta marke Mercedes, pa je usnimila svaki detalj unutrašnjosti luksuznog vozila. U opisu je dodala "Blago mome dečku, kupio mi… »
Milica Veličković dobila luks besnu mašinu vrednu kao stan: Zaintrigirala sve porukom: “Blago mom dečku”

Milica Veličković dobila luks besnu mašinu vrednu kao stan: Zaintrigirala sve porukom: “Blago mom dečku”

Telegraf pre 21 dana
Rijaliti učesnica Milica Veličković iznenadila je sve objavom iz luks auta i zaintrigirala sve. Ona je snimila svaki detalj unutra, pa je uz kratak klip imala i prigodan opis. - Blago mom dečku, kupio mi mečku - pisalo je u opisu objave Milice… »
"Kupio mi mečku!" Milica Veličković puca od sreće! Snima svaki detalj u besnoj mašini: "Blago mom dečku" (foto)

"Kupio mi mečku!" Milica Veličković puca od sreće! Snima svaki detalj u besnoj mašini: "Blago mom dečku" (foto)

Blic pre 21 dana
Nedavno je na Adi Bojani imala žestoku svađu sa bivšim partnerom Borislavom Terzićem Terzom. Nakon incidenta, Milica je na Instagramu objavila sliku sa Markom Janjuševićem Janjušem. Rijaliti učesnica Milica Veličković iznenadila je sve objavom iz luks… »

Vesti dana »